2013. március 05. kedd, 09:48

 

Az új Dacia Logan, az új Sandero és az új Sandero Stepway után a Dacia egy kedvező áron kínált, tágas kombi modellel, az új Logan MCV-vel, valamint egy praktikus és látványos, limitált szériás terepjáróval, a Duster Aventure1 kivitellel folytatja termékoffenzíváját.


Az új Dacia Logan MCV
2006-os piaci bevezetését követően a Logan MCV mintegy negyven országban csaknem 340.000 példányban talált gazdára. A rendkívül kedvező piaci fogadtatástól fellelkesülve a Dacia most bemutatja az új Logan MCV modellt, közvetlenül az új Logan, új Sandero és új Sandero Stepway modellek nyomdokain.

dacia-logan-mcv


Akárcsak az új Logan és az új Sandero, az új Logan MCV is modern formatervezéssel büszkélkedhet, kombi karosszériával és vonzó belső kialakítással társítva. A modell tágas és funkcionális: belső tere öt felnőttnek kínál teljes értékű férőhelyet, miközben csomagtartója 573 literes.

Az új Dacia Logan MCV a legtöbb piacon ugyanannyiba kerül, mint elődje, ám még több szolgáltatást nyújt. Már a legelső felszereltségi szinttől jelentősnek mondható kényelmi, biztonsági és praktikus felszerelést nyújt az új Dacia Logan MCV: menetstabilizáló elektronika, szervokormány, oldallégzsákok (Euro5 országokban), valamint 2/3-1/3 arányban osztott, dönthető hátsó üléspad (minden piacon).

A fejlett, új tartozékok sorában említést érdemel a MediaNav multimédiás rendszer, a sebességtartó és– határoló rendszer, a tolatóradar, és az Eco üzemmód kapcsoló. A megnyugtatóan alacsony üzemeltetési költségekről új motorok (dízel, illetve TCe 90 benzines) gondoskodnak; a vezetési élmény nem megy az üzemanyag-fogyasztás vagy a CO2-kibocsátás rovására.

Az új Dacia Logan MCV 2013 második negyedévétől rendelhető.


Duster Aventure1 limitált széria
A Duster Aventure1 egy igen eredeti hangvételű terepjáró modell, amelyet olyan extravagáns tartozékokkal láttunk el, mint a tetősínekre szerelt kiegészítő fényszórók, a domborzati térképadatokkal kiegészített Garmin műholdas navigációs rendszer vagy a gumi utastéri szőnyegek, amelyek révén az autó leginkább azokat szólítja meg, akik szeretnének elszakadni a mindennapoktól.

dacia-duster-aventure

Ha további motiváció is szükséges ahhoz, hogy elhagyjuk a járt utat, a korlátozott példányszámú változat kétféle színben (gleccserfehér és fekete gyöngyház) kapható; mindkettőt egyedi dekoráció és jellegzetes kárpitozás teszi még látványosabbá.

Azon értékek mellett, amelyek zajos sikerré tették a Dustert (a modell stílusa, helykínálata és terepképességei), a Duster Aventure1 egy további fontos érvet: a robusztus személyiségéhez illő, karakteres megjelenést is felvonultatja, mégpedig igen vonzó áron.

A Dacia Duster Aventure1 limitált széria 2013 áprilisától több mint 16 országban kapható.

A Dacia modellek korlátozott üzemben tartási költségeket kínálnak, 3 év/100,000 km garancia, valamint a Dacia közismert megbízhatósága mellett.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER