2011. szeptember 05. hétfő, 14:22

 

A legelső Vettel emblémájú szabadidőautó, az FX Sebastian Vettel nevével fémjelzett változata jelenleg a legkönnyebb, leggyorsabb és legáramvonalasabb FX modellje, mely tükrözi a világbajnok vágyát egy olyan, 300 km/h sebességű crossover megalkotására, melyet ő is vezethet hazájának sebességkorlátozás nélküli autópályáján.

vettel-infiniti

A korábbi, gyors és sportos V8-as FX50S Premium alapján, a Sebastian Vettel nevével fémjelzett FX változat jellemzői az eltérő motor, felfüggesztés és karosszéria, a Red Bull Racing bevonásával megvalósított, kulcsfontosságú aerodinamikai újításokkal. Az egyedi modell belső terét Sebastian Vettel ízlésének megfelelően alakították ki, tükrözve a márka különlegességét és az egyediség új mércéjét.

A nagy teljesítményű Infiniti crossover tanulmányautó, melyet a Forma 1 világbajnoka, Sebastian Vettel segítségével terveztek és részére gyártottak, elsőként a 64. Nemzetközi Autószalonon jelenik meg Frankfurtban, szeptember 13-án, kedden. A Red Bull Racing versenyzője és az Infiniti globális nagykövete 14 óra 15 perckor mutatja be autóját.

infiniti-fx-vettel


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER