2011. augusztus 03. szerda, 18:54

 

A Ford az eddigi legnagyobb területen jelenik meg a 64. IAA Nemzetközi Autókiállításon (Frankfurti Autószalon) ebből a belső stand 3.200 négyzetmétert tesz ki, míg a látogatókat aktívan is bevonó, a vezetést segítő technológiákat bemutató külső kiállítótér 2.800 négyzetméteres lesz.

A Ford eddigi legnagyobb frankfurti bemutatójára készül négy világpremierrel és még több európai jármű- és technológiai premierrel. A belső standhoz egy külső, a vezetést segítő technológiákat bemutató terület is csatlakozik: a vállalat tervei szerint a 2011-es Frankfurti Autókiállítás több világ- és európai premier színhelye lesz, ahol a látogatók megismerhetik a vállalat globális stratégiáját, ultra-alacsony CO2-kibocsátású ECOnetic technológiáinak sorát, valamint a cég formatervezési és technológiai jövőképét. A Ford valaha volt legnagyobb európai autóbemutató standján számos kiállítás, interaktív képernyő kap helyet, valamint egy vendégtér és terasz, ahonnan kiválóan áttekinthetők a Ford járművei, tanulmányai és technológiái.

A Ford frankfurti bemutatói fontos lépéseket jeleznek: a látogatók megismerhetik a vállalat globális járműstratégiáját, ultra-alacsony CO2 kibocsátású ECOnetic technológiáinak kínálatát, és bepillantást nyerhetnek a Ford jövőbeli dizájn- és technológiai terveibe. Az újdonságok bemutatásának színtere a hatalmas, 3.200 négyzetméteres stand lesz a Frankfurti Autókiállításon – a Ford eddig még sosem jelent meg itt ekkora területen. A standon számos kiállítás, interaktív képernyő kap helyet, valamint egy vendégtér és terasz, ahonnan kiválóan áttekinthetők a Ford járművei, tanulmányai és technológiái. A látogatók emellett egy külső, 2800 négyzetméteres területen, a “Vezetési Élmény” parkban ki is próbálhatják a legújabb innovációkat, például az Active City Stop rendszert vagy az Aktív Parkolóasszisztenst.

ford-stand-frankfurti-autoszalon

“Terveink szerint igen erőteljes lesz a Ford jelenléte a Frankfurti Autókiállításon: hatalmas standunkon jó néhány különleges globális modellt mutatunk majd be.” nyilatkozta Stephen Odell, a Ford Európa elnök-vezérigazgatója. “A német vásárlóközönség igencsak érdeklődő, így örömmel tárjuk eléjük eddigi legerősebb modellpalettánkat és izgalmas jövőképünket.”

A 9. Csarnokban felépített bemutatótér látogatói a Rally Car Szimulátor segítségével megtapasztalhatják a WRC-hangulatot, vagy odakint, az UEFA szabadrúgás-próbáján tesztelhetik rátermettségüket – a Ford és az UEFA Bajnokok Ligája ezzel a rendezvénnyel ünnepli partnerségük 20. évfordulóját. A kiállítás vendégei természetesen a Ford jelenlegi termékkínálatát is megismerhetik – a vállalat 108 éves történetének leginkább versenyképes, legjobban felszerelt és legdinamikusabb stílusú járműveit –, a Ford termékeivel és technológiáival kapcsolatos kérdéseikre pedig készségesen válaszolnak majd a vállalat munkatársai. A 2011-es IAA Frankfurti Autókiállítás közönségnapjait szeptember 15-25. közt rendezik.


  •  

Újabb cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER