Címkék: flotta | hálózat | Nissan

2016. október 07. péntek, 16:34

 

A Nissan Europe és a Verizon tulajdonában lévő Telogis partnerségre léptek, és következő generációs hálózatba kapcsolt járműtechnológiákat és -szolgáltatásokat biztosítanak a Nissan üzleti ügyfeleinek Európában.

 

A Telogis által üzemeltetett új NissanConnect Fleet összekapcsolja az ügyfelek járműveit, az embereket, valamint az elvégzendő munkákat, így segít fokozni a sofőrök biztonságát és a szolgáltatásminőséget, miközben a fenntarthatóságot és a működés hatékonyságát is javítja.



"Elérkezett az idő arra, hogy a Nissan üzleti ügyfelei is megtapasztalják azokat az előnyöket, amelyeket csak a vállalkozás hálózatba kapcsolásával szerzett rálátás és operatív információk nyújthatnak,” mondta el Philippe Guerin-Boutaud, a Nissan Motor Co., Ltd. kishaszongépjárművekért felelős alelnöke. „Az úton lévő és a terepen dolgozó alkalmazottak biztonságosabb és hatékonyabb munkáját elősegítő megoldásoktól a napi szállítási útvonalak optimalizálásáig a NissanConnect Fleet számos területen fogja gyökeresen átalakítani a Nissan ügyfeleinek üzletmenetét.”

A flottakezelők és a kisvállalkozások tulajdonosai esetén is ugyanaz a dolgunk: segíteni olyan járművet választani, amely kielégíti a felmerülő üzleti igényeket. Legyen szó akár csak egy furgonról vagy egy nagyvállalati flottáról, helyi flottaszakértőink a legpraktikusabb és leginkább megfizethető megoldást dolgozzák ki a vállalkozás számára.

Az új NissanConnect Fleet szolgáltatás bevezetése fontos lépés a Nissan hálózatba kapcsolt szolgáltatásainak európai fejlesztésében, ugyanakkor a márka Intelligens Mobilitás stratégiájához is illeszkedik. E stratégia célja, hogy a Nissan a termékei és technológiái fejlesztését egy biztonságosabb és fenntarthatóbb jövő szolgálatába állítsa.

A gyárilag vagy a hivatalos Nissan márkakereskedők által a járművekbe szerelt hardver segítségével a NissanConnect Fleet összekapcsolja a járművet a Telogis Mobile Resource Management (MRM) szoftverplatformmal. A platform minden járműről adatokat – többek között a sofőrökkel és a jármű működési előzményeivel kapcsolatos információkat – gyűjt, elemzi őket, majd olyan használható adatokká állítja össze, amelyek alapján mérettől függetlenül minden vállalkozás megalapozottabb üzleti döntéseket hozhat.

„Az ügyfelek a Nissan járművekbe épített hálózati csatlakozási lehetőségek kihasználásával szinte azonnali befektetésmegtérülést tapasztalhatnak,” fejtette ki Kevin Moore, a Telogis globális autóipari OEM-termékekért felelős alelnöke. „A Telogis olyan alapvető fontosságú alkalmazásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a Nissan európai üzleti ügyfelei számára a működésük hálózatba kapcsolását, optimalizálását és automatizálását. Ez pedig lehetőséget nyújt számukra a sofőrjeik életének megkönnyítésére, valamint arra, hogy magasabb szintű szolgáltatással állhassanak saját ügyfeleik rendelkezésére.”

A világ legnagyobb és legismertebb flottái közül már sokan döntöttek úgy, hogy a Telogis MRM platform segítségével kapcsolják össze járműveiket, eszközeiket, dolgozóikat és a vállalkozás területén kívül elvégzendő munkákat. A hálózatba kapcsolást követően a Telogis szoftvere optimalizálja és automatizálja a munkákat és a folyamatokat, így a vállalkozás méretétől függetlenül fokozza a termelékenységet, a hatékonyságot és a fenntarthatóságot.

A Telogis megoldására építő NissanConnect Fleet idén ősszel lesz elérhető Európában, és kezdetben a következő járműveket fogja támogatni (a későbbiekben továbbiak támogatása is érkezik):

    A teljes crossoverválasztékot (Qashqai, X-Trail és Juke)
    A közepes-kompakt Pulsart
    Az új egytonnás Navara pickupot
    Az NV200 kishaszongépjárműveket     
    Az NT400 közepes haszonjárműveket
    A Nissan elektromos járműveket (LEAF és e-NV200)

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER