2012. szeptember 21. péntek, 11:20

 

- A Le Mans-i közönység kedvenc pályafutása második versenyére készül Atlantában.
- Lucas Ordonez, a Nissan GT Akadémia első nyertese fogja irányítani a DeltaWinget Petit Le Mans-ban az amerikai Le Mans sorozat korábbi nyertesével Gunnar Jeanette-el
- A Nissan DeltaWing 2013-tól az amerikai Le Mans sorozat teljes értékű tagjaként versenyezhet

nissan-deltawing-nismo

A radikális DeltaWing mögött álló csapat bejelentette, hogy pontot szeretnének tenni egy befejezetlen ügy végére... Miután balszerencsés módon kiütötték az idén júniusban megrendezett 24 órás Le Mans-i versenyből, a közönség kedvenc Amerikában tér vissza Petit Le Mans-ban. 

nissan-deltawing

Az úttörő, nyíl alakú Nissan DeltaWing, amely 240.000 Le Mans-i rajongó szívébe lopta be magát három hónappal ezelőtt, újra a rajtrácshoz áll az Amerikai Le Mans sorozat záró futamán a Road Atlanta versenypályán, az október 17-20-ig tartó versenyhétvégén.
Az autót azzal a céllal tervezték és építették, hogy a híres Le Mans-i 24 órás versenyt a szokásos üzemanyag és gumiabroncs használat felével teljesítse. A DeltaWing kénytelen volt feladni a versenyt hat óra után, mivel egy másik autó kilökte a pályáról.
A csapat úgy véli, hogy a 1000 mérföldes, 10-órás Petit Le Mans-i verseny tökéletes esemény a Nissan DeltaWing számára, hogy bizonyítsa képességeit.




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER