2012. október 18. csütörtök, 12:53

 

A Nissan és a Ministry of Sound együttműködésével létrejött egy Juke limitált széria a Juke Ministry of Sound. Az autó olyan különleges design- és technológiai megoldásokat kínál, amelyek révén a modellsor egyedi tagjává válik. (x Szponzorált cikk)

A Nissan Juke Ministry of Sound márkajelét viselő újdonság szeptembertől vásárolható meg Európában, mindössze 3000-es darabszámban.



A Ministry of Sound fekete-fehér logója inspirálta Juke Ministry of Sound limitált széria is ebben a két színben jelenik meg, metálfekete és fehér alapfényezéssel.
Az utasterében is ez a két szín dominál:  fehér a középkonzol, és a betétek az ajtókárpiton, az ülések fekete bőrkápitjának, a kormánykerék és a sebességváltó gomb fekete bőrbevonatának fehér a varrata.
A limitált szériás autó a Juke kínálatában lévő valamennyi motorral és hajtáslánccal megrendelhető.

A Nissan Juke Ministry of Sound tulajdonosok egy különleges, csak erre a célra összeállított Zenei Csomagot is kapnak az autóhoz. Ennek része egy Nissan és Ministry of Sound videó- és fotótartalommal feltöltött fehér, 8GB-os Apple iPod Touch, a hátoldalán Nissan Juke és Ministry of Sound logóval. Ehhez mellékeltek egy speciális, a Nissan Scratch Shield technológiáját alkalmazó, önjavító festékkel bevont iPod tokot is.

A Zenei Csomagban egy Ministry of Sound fejhallgató is található. A Juke logót viselő fejhallgató 50 mm-es átmérőjű hangszórója és alumínium borítása biztosítja a magas minőségű hangvisszaadást. A csomagban lévő aktiváló kód használatával a vevők hozzáférést kapnak a Ministry of Sound online zeneboltjához.

Az autó 5.795.000,-Ft-tól megvásárolható.


nissan-juke-ministry-of-sound


nissan-juke-zene




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER