Címkék: elektromos | hibrid | mitsubishi | Outlander | Párizsi Autószalon | rally

2014. szeptember 22. hétfő, 16:01

 

A Mitsubishi a 2014-es Párizsi Autószalonon mutatja be az Outlander PHEV Concept-S modellt. Az Outlander PHEV Concept-S egy olyan koncepció modell, amely a hálózatról is tölthető Outlander PHEV 4WD SUV hibrid gépjármű alapjára épül.

 


 
A Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S
Az Outlander PHEV Concept-S egy olyan koncepció modell, amit MMC úgy tervezett, mint a sorozatgyártású Outlander PHEV egy speciális csomagja, amely kifinomult belső és külső kialakításának köszönhetően még inkább kiemeli az Outlander PHEV egyedülálló vezetési élményét. Az Outlander PHEV Concept-S "sportos és kifinomult", mint a koncepciójának témája. Ez a kifinomult dizájn fejezi ki leginkább az iker-motoros PHEV rendszer lelkes 4x4 teljesítményének, a nyugalmat árasztó csendes futásának és kiváló közúti teljesítményének egyedülálló kombinációját.


Dizájn
Az autó külseje a Mitsubishi Motors SUV modelljeinek funkcionalitását és megnyugtató biztonságát hivatott szimbolizálni. Az orrdizájn része egy mindkét oldalon megjelenő, feltűnő krómozott díszléc, amely – 3 dimenziós hatásként – „védelmezi” a Három-Gyémánt emblémát. A króm díszléccel körülölelt fényszórók kialakításukkal hozzájárulnak a modell dinamizmust sugárzó külsejéhez.
A "védelmező hatás" folytatódik az autó hátsó kialakításánál is, ahol hasonló szimbolikus krómdíszítés – a tetején hosszúkás kombinált lámpatestekkel – fut a csomagtér ajtótól a szélek felé, a dizájn célja a jármű dinamikus és innovatív stílusának kifejezése. Az autó külső fényezése “glass flake” technológián alapuló ragyogó “Platina Fehér”.


Utastér
A csillogó külső ellensúlyozásaként, a “Fekete & Burgundi” színvilágú belső kialakítás kifinomult minőségi utasteret kínál. A Concept-S modell gondosan kialakított belső terének elemei a tervezői pontosságot, a minőséget, a szaktudást és a kifinomultságot fejezik ki:
-    Fekete famintázatú panelek ezüst díszítéssel  
-    Tradicionális, japán fekete lakozott dobozok által ihletett középkonzol kialakítás
-    Finom, kézzel varrott, válogatott bőrből készült üléskárpit
Az üléskárpit kialakítása háromdimenziós felületet formál, amely vízszintesen párnázott bordázással kiváló kényelmet kínál. Az ülés finoman követi a test kontúrjait és szorosan tartja a helyén utasait. Az ülést körülívelő ezüst díszítőcsíkok tovább növelik a prémium érzetet.




Főbb műszaki adatok




A Mitsubishi 11 darab gépjárművet állít ki az autószalonon, köztük az Outlander PHEV rally változatát, amely versenyzett a 2014-es FIA Asia Cross Country Rally-n is.




 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER