Címkék: crossover | hibrid | Toyota

2014. szeptember 26. péntek, 00:00

 

A Toyota C-HR tanulmányautó a 2014-es Párizsi Autószalonon mutatkozik be a nagyközönség számára. Evvel az új, merész és dinamikus formanyelvet képviselő hibrid hajtású crossover-rel enged első ízben bepillantást a Toyota arra a jármű típusba, amelyet be kíván vezetni a C-szegmensbe.

A Toyota C-HR koncepció egy látványos és kifejező, új, gyémánt felépítésű stílusvilágot mutat be. Az utastér kompakt, érzéki profilja alatt a karosszéria alsó részének rézsútos kialakítása egy rendkívül tetszetős, precíziós metszésű gyémántra emlékeztet.



A Toyota C-HR eleje nem csak a Toyota „Under Priority és Keen Look” (hangsúlyos alsó rész és kíváncsi tekintet) formajegyek továbbfejlesztése, hanem egyúttal egy új stílusvilág bemutatása is, ami a Toyota modellek által a jövőben követni kívánt formatervezési irányra is nagymértékben utal.

Oldalról nézve a karosszéria erősen rézsútos alsó részéhez, az izmos keréknyílásokhoz és az agresszívan szögletes hátsó részhez kivételesen stílusos és vonzó utastér társul.

Rendkívül jellegzetes - a légijárművek által ihletett - hátsó lebegő lámpacsoport, mely még jobban kiemeli a TOYOTA C-HR koncepció modell karosszériájának hátsó részét.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER