Címkék: Citroen | DS3 | Párizsi Autószalon | tanulmány

2014. szeptember 22. hétfő, 19:18

 

A Citroen DS és a párizsi Ines de La Fressange divatház közösen álmodott meg két egyedi tanulmányt, az egyiket a DS 3-ból, a másikat a DS 3 Cabrióból kiindulva.

 

Egy egészen rendkívüli találkozás eredménye ez; a találkozásé a divat világának egyik csodált és sokakat megihlető alakjával, aki értő, éles szemmel tanulmányozta végig a választásra felkínált mintákat, anyagokat és színeket
Mindkét tanulmány stílusa erőteljes, sugárzik róluk, hogy sikkes, elegáns, merész, modern és független párizsi nőknek tervezték őket. A zárt változat az október 4-én nyílóPárizsi Autószalonon lesz látható.


Két valódi ikon találkozott akkor, amikor a DS legújabb tanulmányai megszülettek a márka formatervezési központjában. Az autós szakma ikonjához az haute couture egyik kiemelkedő személyisége társult, ami pedig összehozta őket, nem volt más, mint mindkettejük vonzódásaaz eleganciához, a kifinomultsághoz és a modern szellemiséghez.
A két tanulmányt a karosszéria egyszerre mértéktartó és trendi színpárosításai teszik feltűnővé.

A DS 3 selyemfényű indigókék árnyalata elegánsan harmonizál a tető fényes Onyx fekete színével.
A DS 3 Cabrio ragyogó fekete Perla Nera színepedig kiemeli a kék Infini vászonnal társított tető mattságát.

Mindkét változat megjelenését dinamikussá teszik az új 17’’-os Aphrodite felnik.
A tanulmányok elsősorban azért születtek, hogy kihangsúlyozzák a DS 3 új fényszóróit, de számos egyéb egyedi vonással is felruházták őket. Ilyen például az Ines piros tükörház, az autó hátulját díszítő, háromszínű „Aéropostale” dekorelem, a zománc hatású Ines de la Fressange Paris embléma a középső oszlopon, a DS emblémával díszített piros kerékközép, vagy az Ines piros szegélyek.
A kék-fehér-piros színhármas egyértelműen utal a két márka francia eredetére,és finoman felsejlik mögötte kötődésüka francia eleganciához és luxushoz.



A DS 3 és a DS 3 Cabrio Ines de la Fressange tanulmányok utastere is harmonikusan hozza össze az együttműködő partnerek három emblematikus színét. Az egyediségen és a kifinomultságon van a hangsúly. Az üléseket szemcsézett gránitkék bőr borítja, fehér szegélyvarrással. Ez a kivételes minőségű bőr borítja a fejtámlákat is, és visszaköszön rajta az autó külsején is megjelenő háromszínű dekorelem. A műszerfalon is megtalálható az Ines piros szín és a zománc hatású Ines de la Fressange embléma. A kifinomultságot tovább fokozzák az utasok maximális kényelmére tervezett, vastag szőnyegek, a már említett dekorelemmel díszítve.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER