2012. szeptember 11. kedd, 13:38

 

A Mazda Motor Corporation a 2012. évi Párizsi Autószalonon tartja a vadonatúj Mazda6 kombi (Japánban Atenza) világpremierjét. A párizsi közönség a kombi verzió mellett megtekintheti az új Mazda6 Sedan modellt is, amely a Moszkvai Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségének.

mazda-6-kombi

A Párizsi Autószalonon kiállított mindkét karosszériaváltozatot a Mazda új SKYACTIV-D 2.2 Clean Diesel erőforrásával szerelték fel. A 2013. modellévi Mazda6 európai értékesítése még az év vége előtt kezdetét veszi.

A SKYACTIV-D 2.2 dízelmotor normál és nagyteljesítményű kivitelben készül. Mindkét motorváltozat teljesíti az Euro6 károsanyag-kibocsátási szabványt. Az új Mazda6 ezen kívül a SKYACTIV-G 2.0 és a SKYACTIV-G 2.5 közvetlen befecskendezéses benzinmotorokkal lesz megvásárolható.

Az új Mazda6 a Mazda új generációs termékkínálatának zászlóshajója. A Mazda6 a márka legkiválóbb gyártási és műszaki szakértelmét képviseli, menetdinamikájától kezdve a formatervezésig, a környezetvédelmi teljesítményen át a biztonságig. A Mazda6 a második olyan, új generációs Mazda modell, amely teljes egészében magában hordozza a SKYACTIV technológiákat és az új „KODO – a Mozgás Lelke” formanyelvet. A Mazda6 emellett egy sor fejlett biztonsági technológiát, valamint a Mazda egyedi i-ELOOP fékenergia-visszanyerő rendszerét is alkalmazza.

uj-mazda-6-kombi

A Párizsi Autókiállítás hivatalos elnevezése Paris Mondial de l’Automobile 2012.
A sajtónapokat szeptember 27-én 28-án rendezik meg, a nagyközönség szeptember 29-től október 14-ig látogathatja a rendezvényt.


Mazda modellek és újdonságok a 2012. évi Párizsi Autószalonon

Értékesítés előtt    
Vadonatúj Mazda6 kombi SKYACTIV-D 2.2 Clean Diesel motorral (világpremier)
Vadonatúj Mazda6 Sedan SKYACTIV-D 2.2  Clean Diesel motorral 

Jelenleg is forgalmazott modellek
Mazda2, Mazda3, Mazda5, Mazda MX-5, Mazda CX-5


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER