2013. szeptember 03. kedd, 12:03

 

A Mini a 2013-as Frankfurti Autószalonon a teljes modellpalettáját felvonultatja, beleértve az extrém vezetési élmény okán világhírű, John Cooper Works márkanévvel fémjelzett sportos típusokat is.

mini-gyerekules

Az év legnagyobb autós rendezvényén, szeptember 12-22. között a látogatók megtekinthetik az Eredeti Mini Kiegészítők program legújabb autóipari innovációit is, köztük a világ első, kifejezetten Mini modellekre tervezett, utólag beszerelhető, 25 watt teljesítményű xenon fényszóróját és a hordozható navigációs rendszerek új generációját, valamint az új Mini gyereküléseket.

mini-clubman-bond-street


Biztonságosabb éjszakai vezetés az utólag beszerelhető 25 wattos fényszórókkal

Az Eredeti Mini Kiegészítők program számos tökéletes módját kínálja annak, hogyan hangsúlyozhatják ki és növelhetik kedvencük kifejező formáját, sportos vezethetőségét és a Mini funkcionalitását a tulajdonosok. A Mini a világon az első autógyártó, amely utólag beszerelhető, típusspecifikus xenon fényszórót kínál ügyfeleinek. A 25 watt teljesítményű, manuális fényszórómagasság-állítással szerelt kiegészítő a Mini, a Mini Clubman, a Mini Convertible, a Mini Coupé és a Mini Roadster modellek tulajdonosainak kínál egyszerre hatékony, biztonságos és pénztárcabarát megoldást, amely ráadásul mind minőségében, mind fényerősségében, mind pedig bevilágított tartományában megegyezik a gyárilag beszerelt Mini xenon fényszórók tulajdonságaival. Ezen túlmenően jelentősen hosszabb élettartamot, valamint alacsonyabb energiafogyasztást garantál a hagyományos halogén fényszórókhoz képest.

mini-john-cooper-works-coupe

mini-john-cooper-works-kupe


A külső kiegészítők sorát bővítő újdonságok között található a LED nappali menetfény is, amelyet szintén utólag beszerelhetőnek terveztek, ráadásul a Mini ezt teljesen LED technológiás ködlámpával és oldalsó fénnyel kombinálva kínálja, amely technológiai és vizuális szempontból egyaránt innovatív megoldás. Az Eredeti Mini Kiegészítők újdonságai között található még a vadonatúj Navigation Portable XL navigációs rendszer 4,3 hüvelykes kijelzővel, beépített TMC Prémium forgalomfigyelő rendszerrel, forgalmi dugó-figyelmeztetéssel és egy innovatív tartókonzollal, amely bármelyik Mini modell utasterében könnyedén felszerelhető.

mini-cooper-s-roadster


Az új Mini gyerekülések
Az új Mini gyerekülések minden eddiginél nagyobb biztonságot és kényelmet kínálnak a márka legfiatalabb hódolóinak. Az új gyerekülések három verzióban érhetők el, és lefedik a gyerekülések teljes palettáját, 0 éves kortól egészen 12 éves korig. A Mini Baby Seat 0+ és a Mini Junior Seat 1 egyaránt ISOFIX rögzítőrendszerrel felszerelt, míg a Mini Junior Seat 2/3 gyerekülést ISOFIX rögzítési pontokkal látták el. A gyerekülések mindegyik verziója innovatív fejvédő légpárnákat is tartalmaz, így védve a legkisebbeket az oldalirányú erőhatásoktól. Az új Mini gyerekülések két színben érhetők el: az élénk zöld kivitel (Vivid Green) mellett a brit zászló motívumainak modernkori értelmezése (Union Jack) is visszaköszön a huzaton.


Az aktuális Mini modellpaletta
A Mini márkanév egyet jelent a vezetés élményével, az agilitással, a kifejező dizájnnal, a prémium minőséggel és az egyéni stílussal a világ minden pontján, amit mi sem bizonyít jobban, mint a Mini széles modellpalettája, amelynek minden egyes képviselője a márka hamisítatlan, összetéveszthetetlen stílusát és a tulajdonosok személyiségét tükrözi. A Mini tanulmány modellekkel fűszerezett, folyamatosan növekvő kínálatfejlesztési programja időről időre újabb lehetőségeket nyújt a rajongóknak, hogy megtapasztalják a márka jellegzetes tulajdonságait.

mini-clubvan


A klasszikus Mini tanulmány az erőteljesen kifejező dizájn és a lenyűgöző agilitás érdekében megtervezett hajtáslánc, illetve sportos futómű technológia megtestesítőjeként készült, és ez a Mini Clubman-ről is éppúgy elmondható, azon túl, hogy bőséges helyet kínál. A Mini Clubvan pedig a bónusz, amely a világ első prémium haszongépjárműveként egyedülálló a kategóriájában. Hamisítatlan kétülésesként a Mini Coupé a vérbeli sportosság megtestesítője, miközben a Mini Convertible és a Mini Roadster a tető nélküli vezetés élményének két különféle módját kínálja az autósoknak.

mini-cooper-s-spaceman

A Mini Countryman és a Mini Paceman a brit gyártó térhódításának vállalkozó szellemű bajnokai, hiszen a Mini Countryman a márka történetének első négyajtós modelljeként, nagy csomagtérajtajával és öt személynek is elegendő helykínálatával egy teljesen új célcsoportban szerzett magának számtalan rajongót, míg az idén érkező Mini Paceman fürgeségével és sokoldalúságával a világon az első Sports Activity Coupé a prémium szegmensben.

mini-cooper-s-countryman

A kifejezetten a Mini modellek hajtására tervezett ALL4 összkerékhajtási rendszer a Mini Countryman és a Mini Paceman modellekhez egyaránt elérhető. A maximális tapadás élményével és a kanyarodás közbeni folyamatos agilitás lehetőségével egy új szintre lépett a Mini vezetési élménye.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER