Címkék: Citroen | Frankfurti Autószalon

2015. augusztus 16. vasárnap, 13:08

 

A WTCC-ben sikert sikerre halmozó Citroen versenyszelleme erősebb, mint valaha. A Frankfurti Autószalon alkalmat ad arra, hogy a márka megossza ambícióit a nagyközönséggel.

 

Koncepcióautók
A Citroen két erőteljes stílusúkoncepcióautóval mutatjameg az autóról alkotott jövőképét:

- Világpremierként mutatkozik be a C4 Cactus egy friss és energikus változata, amely a legendás Méhari szellemiségét követi;
- Az Európában most először látható Aircross koncepcióautó azt illusztrálja, hogy a márka új pozícionálása hogyan jelenhet meg egyfelső kategóriájú modellen.

Megújult kínálat
- AC4 Cactus és a C1 frissített választéka újdonságokkal; - Amegújult C4 palettaés az új Berlingo Multispace;
- Amárkafrissített kínálatának közös jellemzője: a kényelem, amelya Citroen modellek fő erénye.

Technológiák
- Még hatékonyabb, legújabb generációs motorok: BlueHDi erőforrások (BlueHDI 150 és 180 a Citroen C5-ben), vagy a PureTech benzinmotorcsalád, amelynek tagja az « Engine of the Year » díjat elnyert 3 hengeres PureTech turbó is;
- Az új elemekkel bővült Citroen Connect telematikaiszolgáltatáscsomag.

360°-OS ügyfélélmény a Citroen Service Racing, valamint a Citroen & You által nyújtott új szolgáltatásokkal. A cél egy átlátható és személyre szabott ügyfélkezelési folyamat a még nagyobb bizalom és kényelem érdekében.

A Frankfurti Autószalon 2015. szeptember 17. csütörtöktől fogadja a nagyközönséget. A Citroen standja 8-as csarnokban lesz megtalálható. A sajtónapok szeptember 15-én kedden és 16-án szerdán lesznek.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER