2013. szeptember 06. péntek, 14:41

 

A Honda a 2013-as Frankfurti Autószalonon (IAA) az új Civic Tourer mellett az ötajtós Civic frissített kiadását is kiállítja. A Honda sportsikereit idéző, modern és klasszikus versenyautók mellett megtekinthető lesz a márka új szupersportkocsijának előfutára, az NSX Concept tanulmányautó is.

Civic Tourer és frissített ötajtós Civic
A 2013-as Frankfurti Autószalonon mutatkozik be a sorozatgyártású Civic Tourer a nagyközönségnek. A kombi karosszériával készülő modell kecses, aprólékosan kidolgozott formatervvel és a kategória legnagyobb belsőterével lép a vásárlók elé.

honda-civic-tourer

honda-civic-tourer-muszerfal


honda-civic-tourer-frankfurt

Az Európában tervezett és fejlesztett újdonság gyártása a Honda nagy-britanniai üzemében zajlik majd, s 2014 elejétől lesz kapható a Honda márkakereskedésekben.

A Civic modellcsaládot erősíti az ötajtós Civic frissített kiadása is. A kívül-belül számos ponton megújuló típussal a Frankfurti Autószalonon találkozhatnak először az érdeklődők.


Honda NSX Concept II
Az NSX Concept II tanulmányautót a márciusi Genfi Autószalonon már megismerhette az európai közönség, s Frankfurtban ismét ott lesz, hiszen a majdani sorozatgyártású modell formatervét és belső kialakítását vetíti előre. Az Earth Dreams filozófia jegyében született NSX-szel azt kívánja demonstrálni a Honda, hogy miként ötvözhetők a sportos menetteljesítmények a környezetkímélő működéssel egy csúcsmodell esetében.

honda-nsx-concept-gt

Egy legendás F1-es versenyautó: a McLaren Honda MP4/4
Az 1,5 literes, biturbós, V6-os motorral hajtott McLaren Honda MP4/4 fölényesen uralta az 1988-as Formula-1-es szezont, tizenhat nagydíjból tizenötöt nyert meg. Az ikonikus modell új rekordot állított fel az egy évadban aratott győzelmek tekintetében, és mind a konstruktőrök, mind a pilóták versenyében világbajnoki címhez segítette a csapatot. A Honda 2015-ben a McLaren istálló partnereként tér vissza a Forma-1-be.


Honda Civic WTCC
A Honda gyári csapata két versenyzővel, Gabriele Tarquinivel és Tiago Monteiróval vesz részt a 2013-as túraautó-világbajnokság (WTCC) futamain, autójuk szintén megtekinthető lesz Frankfurtban. A Civic WTCC egyedi építésű, 1,6 literes, négyhengeres, HR412E kódjelű motorját közvetlen befecskendezéssel és turbófeltöltéssel látták el, s az erőforrás minden szempontból megfelel a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vonatkozó előírásainak.

A márka autó- és motorsport hagyományait megelevenítő standról nem hiányozhat az RC213V MotoGP versenymotor sem, mellyel a Repsol Honda csapat pilótái indulnak a gyorsasági motoros-világbajnokságon.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER