2011. május 02. hétfő, 21:27

 

Két verseny, két műszaki hiba. Egyelőre még nincs pontja az Országos Rally Bajnokságban Spitzmüller Csabának és Szőke Tamásnak. Egerben a váltó adta meg magát, a múlt hét végén Miskolcon pedig egy üzemanyag ellátást szolgáló alkatrész mondta föl a szolgálatot.

 

spici-miskolc-rally

A 18. Miskolc Rallyn a kettős közel állt a célba érkezéshez, hiszen egészen a tizenharmadik gyorsasági szakaszig az abszolút értékelés nyolcadik helyén álltak. A tizenhármas azonban most szerencsétlen volt.
- Zsinórban a második kudarc ebben az évben, kicsit nehezen viselem – tekintett vissza az ORB második futamára Spitzmüller Csaba. – Most már tendencia, hogy Miskolcon valami balul sül el. Folyamatosan küzdöttünk a súlyproblémákkal, amolyan szélmalomharc volt az elmúlt néhány nap. Ettől függetlenül igyekeztünk tartani a lépést az élbollyal, értékes pontokat szerezhettünk volna, ám megint jött egy műszaki hiba. A szerencse sincs velünk, pedig Tamással és az egész csapattal nagyon komoly munkát végeztünk a mögöttünk hagyott hónapban. Tény, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, de dolgozunk tovább. Négy verseny még hátra van évből, jönnek a murvás futamok, ahol talán Fortuna is mellénk áll. Nem leplezem a szomorúságom, azt viszont mindenképpen ki kell emelnem, hogy a szurkolók támogatása ismét jól esett. Nagyon sokan szorítottak nekünk, amit ezúton is szeretnénk mindenkinek megköszönni.

spitzmuller-csaba-mitsubishi

Spitzmüller Csaba áprilisban három versenyen is részt vett. Az egri és a miskolci rallyfutam között a rallycross bajnokságban is bemutatkozott. Ebben a sorozatban május közepén lesz a következő megmérettetés. Akkor majd Nyírádon bizonyíthat a Mitsubishi EVO VIII-as versenyautóval. Mint ismert, Spici a Rabócsiringen az előkelő második helyen végzett, és ezt a jó sorozatát szeretné folytatni a második viadalon is.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER