2011. április 28. csütörtök, 16:34

 

20-as rajtszámmal, a kétkerekes kategória első helyéről vághat neki a Miskolc ralinak a Krózser-Lovay-Citroën trió, miután Egerben sikerre vitték a bemutatkozó versenyen a Citroen DS3 R3T versenyautót.

menya-citroen-eger

Menya Borsodban is éhes a sikerre.
Krózser Menyhért: Nagyon boldog vagyok, hiszen Egerben a kocsi hibamentesen ment végig. Igaz, hogy még beállításokkal nem vagyunk teljesen készen, de azt hiszem a miskolci teszten megint jó irányba haladtunk, ezért képesek leszünk gyorsulni, amire valljuk be szükség is lesz, hiszen az 5-ös kategória nagyon gyors.

Természetesen győzni megyünk Miskolcra, ez nem is lehet kérdés. Folyamatosan sikerül összeszoknunk Mikivel is, ami nagyon sokat segít abban, hogy még jobban ki tudjam autózni a Citroen-t. A pályákkal alapvetően elégedett vagyok, nincs különösebb pozitív vagy negatív érzésem velük kapcsolatban. Amikor ezeken a szakaszokon régebben mentünk Miskolc vagy Zemplén ralikon, akkor sikerült mindig kiemelkedő eredményeket elérnünk, így nagyon bízom benne, hogy sikerül valóban elöl végeznünk a kategóriában, és persze ezzel együtt a 2WD kupában is.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER