Írta: Administrator   
2011. december 07. szerda, 16:36

 

A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. jóvoltából két napra bárkiből tesztpilóta lehet: legyen akár Ford-barát, akár másik márka rajongója, jövő hét szerdán és csütörtökön 4 szerencsés jelentkező az eseményre meghívott hivatásos újságírókkal közösen tesztelheti az új Focus kombit, és valamennyi, az új Focus-hoz elérhető technológiát.

focus-lampa

A Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. nem mindennapi lehetőséget kínál az autózás szerelmeseinek: jövő hét szerdán és csütörtökön 4 szerencsés jelentkező a meghívott hívatásos szakújságírókkal közösen vehet részt a kétnapos hazai sajtóeseményen amelynek célja az új Focus kombi, és az új Focus-hoz elérhető valamennyi forradalmi technológia, kényelmi és aktív biztonsági rendszer bemutatása és próbára tétele a gyakorlatban.
Amint azt Varga Zsombor, a Ford haza PR és kommunikációs igazgatója elmondta, nem kizárólag Ford-kedvelők jelentkezését várják, sőt, örömmel fogadják és kifejezetten bátorítják más márkák rajongóinak érdeklődését is.

uj-ford-focus-kombi

„Az új Focus minden idők egyik legjobban sikerült, s egyben az elkövetkező évek egyik legfontosabb Ford modellje, amely a jövőben várhatóan a vállalat világszintű értékesítésének közel egyötödét, míg a magyarországi értékesítések nagyságrendileg 40%-át teszi majd ki. Az autóban elérhető vadonatúj, rendkívüli üzemanyaghatákonyságuk ellenére megnövekedett teljesítményű motorok, valamint a kényelmi és aktív biztonsági rendszerek a kategóriában egyedülállóan széles tárháza (elég az aktív parkolóasszisztenst, az adaptív sebességtartó automatikát, a sávtartó asszisztenst és sávelhagyásra figyelmeztető rendszert, az alacsony varga-zsombor-fordsebességű biztonsági rendszert, a táblafelismerő rendszert, a vezetőfigyelmeztető rendszert, az aktívan záródó hűtőrácsokat, az automatikus távfényszórókat, a nyomatékvektor szabályozást, avagy a holttérfigyelő rendszert megemlíteni) révén az új Focus képes is megfelelni ezeknek a kihívásoknak. Mindezt alátámasztják a nemzetközi és hazai sajtóban ezidág megjelent pozitív hangvételű megnyilatkozások is, ám ezúttal szeretnénk egy különleges lehetőséget kínálni azoknak is, akik ezidáig még csak magazinok hasábjain, avagy látványos TV hirdetésekben találkozhattak az autóval, és az említett technológiákkal. Legyen akár az új Focus iránti érdeklődő potenciális vásárló, vagy épp egy versenytársunk megrögzött híve, akár az előző generációs Focus nagy kedvelője, vagy a márkát egyáltalán nem ismerő, ám kíváncsi jelentkező, mindenki érdeklődését örömmel várjuk, négy szerencsésnek pedig lehetőséget is tudunk biztosítani a sajtóeseményen való részvételre, akik reményeink szerint élményeikről, tapasztalataikról beszámolnak majd barátaiknak, ismerőseiknek is. Azoknak sem kell ugyanakkor elkeseredniük, akik ezúttal nem tudnak részt venni az eseményen, hiszen magyarországi Ford márkakereskedéseink bármelyikében jelentkezhetnek egy tesztútra, és kipróbálhatják legújabb modellünket. Véleményem szerint érdemes.” – buzdít jelentkezésre a szakember.

A Focus egyébiránt az elmúlt két évben a legnépszerűbb új autónak bizonyult Magyaroszágon, míg az idei évben ezidáig a második legnagyobb darabszámban értékesített személyautó. A Ford reményei szerint az új modellnek köszönhetően a Focus megőrzi és tovább növeli népszerűségét idehaza és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Amint Varga Zsombor elmondta, a nem mindennapi tesztvezetési lehetőség részleteiről a Ford Magyarország Facebook oldalán olvasható tájékoztatás.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER