Írta: Administrator   
2011. december 01. csütörtök, 14:19

 

Holnap reggel érkezik a Malév Helsinki járatával hazánkba Finnországból, Lappföldről Joulupukki, az igazi Mikulás, Joulupukki ezúttal egy hófehér Ford S-Max-ra cseréli rénszarvas szánját.

mikulas

joulupukkiJoulupukki, aki évközben Lappföldön, Mikulásvárosban él, december 2.-a és 11.-e között tartózkodik Magyarországon, s ez idő alatt számos jótékonysági rendezvényen vesz majd részt országszerte, hogy örömet csaljon a kicsik arcára. Az igazi Mikulás ellátogat majd óvodákba, kórházakba, találkozik hajléktalan gyermekekkel, a Fóti Gyermekváros lakóival – akik ez alkalommal különleges helyen, az Aquaworld Budapest Vízibirodalomban érezhetik jól magukat – éppúgy, mint a Szent János Kórház gyermekklinikáján gyógyuló kicsikkel, akiket a Piros Orr Bohocdoktorok segítségével derít majd jókedvre.
Joulupukkival december 6-án, Mikulás napján Budapesten, a Vörösmarthy-téri Budapesti Karácsonyi Vásárban találkozhatnak a kicsik és nagyok, 14 és 16 óra között.





Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója, elmondta, ezúttal ők is egy különleges, várhatóan emlékezetes meglepetésprogrammal készülnek Joulupukki számára
, ám ennek részleteiről csak hétfői napra ígért részletes tájékoztatást.

mikulas-ford-s-maxmikulas-ford










  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER