Írta: Administrator   
2011. december 29. csütörtök, 22:03

 

Az Új-Delhiben a jövő hónapban nyíló, 11. alkalommal megrendezett Auto Expo 2012 szakkiállítás Ford-standjának látogatói szerezhetnek elsőként benyomásokat arról a vadonatúj modellről, amit a vállalat a közeljövőben mutat be Indiában és más globális piacokon. Az Auto Expo 2012 – ahová mintegy 1,4 millió nézőt várnak – ideális helyszínnek ígérkezik a Ford legújabb termékének bemutatkozására.

ford-uj-modell

Ez az új generációs jármű áll majd a Ford mintegy 1400 négyzetméteres, hi-tech és interaktív standjának középpontjában. Az Auto Expo 2012 kiemelt témája az átfogó biztonság és a minőség lesz, amit a vállalat kivetítőkön, 3D színházban, élő bemutatókkal és a közönséget is bevonó, interaktív játékokkal jelenít meg. "Az új modell az Egy Ford stratégia legújabb globális terméke, amit úgy terveztünk, hogy még erőteljesebbé tegye a Ford jelenlétét a világ leggyorsabban növekvő autópiacain, többek közt Indiában." Ez a második azon nyolc jármű közül, amelyek a vállalat tervei szerint az évtized közepéig megjelennek az indiai márkakereskedésekben.

Ford-flotta
A Ford standján látható lesz még a Ford Figo, a vadonatúj Fiesta, a Ford Classic és a Ford Endeavour. A Figo forgalmazása már megkezdődött, s 2010 márciusi bemutatása óta mintegy 130.000 darab talált gazdára. Bár a Figo még csak rövid ideje van jelen az indiai piacon, máris az ország legnépszerűbb autójának számít; a kiváló ár-érték arányú, közel 30 országba exportált jármű számos elismerést szerzett már az iparágban. A Ford Classic is erőteljesen megvetette lábát az indiai piacon, hiszen több mint 120.000 vásárló választotta ezt dinamikus és rendkívül kis fogyasztású modellt, a Ford Endeavour pedig népszerű, többcélú SUV-nek számít az országban. A vadonatúj, négyajtós, lépcsőshátú Fiesta hamarosan a kategóriájában legjobbnak számító, új PowerShift automatikus váltóművel is kapható lesz. A kiállításon is látható modell prémium ajánlatnak számít a B-kategóriában, újabb előrelépést jelentve a Ford azon stratégiájában, hogy a vállalat a legmodernebb technológiát szeretné kínálni indiai vásárlóinak. A hagyományos, négyfokozatú automatákkal összevetve a PowerShift váltómű 9 százalékkal javítja az autó fogyasztását (modelltől függően).

Ford-kiállítás aktivitása
A Ford standjának látogatói a legújabb technológiáknak köszönhetően színes és interaktív élményekre számíthatnak. A legnagyobb érdeklődést alighanem az a nagyméretű LED képernyő kelti majd, amelyen a közönség átveheti az irányítást egy autó fölött – virtuálisan. Egy mozgásérzékelő kamera segítségével a tömeg együttesen irányíthatja a járművet, ami egy kanyargós úton haladva minden kanyarban új információkat tár fel. A kijelző arra ösztönzi majd a közönséget, hogy kissé mozduljanak el balra vagy jobbra, attól függően, merre tart az autó.nMinden menetről fotókat készítenek, amelyeket feltöltenek egy Facebook-galériába, ahová a látogatók is csatlakozhatnak.

A Figo Színházban a nézők egy autóban ülve filmet nézhetnek a szélvédő előtt elhelyezett plazmaképernyőn. A video a Figo intelligens technológiáit mutatja be. Egy másik színházban 3D-ben mutatjuk be azokat a technológiákat, amelyeket a Ford a legmodernebb formatervezési, fejlesztési és mérnöki feladatokhoz alkalmaz. A látogatók a Ford mérnökeinek vezetésével egy virtuális autó utasterében barangolhatnak. A Tapintás Érintőtábla kézzelfogható lehetőséget kínál a vendégek számára, hogy megtapasztalják a Fordokban felhasznált anyagok minőségét, míg a Zöld Érintőtábla azt mutatja be, milyen hosszú távú értékeket teremtenek a Föld számára a Ford zöld technológiái, s hogyan biztosítanak – összhangban a Ford elkötelezettségével – alacsony fenntartási költségeket a vásárlók részére. A kiállításon látható lesz még egy Fiesta-karosszéria is, így a látogatók megismerhetik azokat a mérnöki megoldásokat, amelyek biztonságos, erős és megbízható autóvá teszik ezt a járművet. A vendégek mulatságáról mindezeken felül egy helyi varázsló is gondoskodik, aki szórakoztató formában mutatja be a Ford biztonsági megoldásait. Az Auto Expo 2012 január 7-11. közt látogatható Új-Delhiben, a Pragati Maidan rendezvényközpontban.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER