Címkék: Toyota Supra

2019. március 21. csütörtök, 20:44

 

A Toyota Gazoo Racing megjelenik az e-motorsport világában a GR Supra Gt Cup elindításával a PlayStation 4 Gran Turismo Sport felületén.

 

 

 A 17 év után idén visszatérő sportautólegenda, amelynek idei évre allokált 900 példányát pillanatok alatt elkapkodták a jelek szerint nem csak az aszfalton, hanem az éterben is kész a szívek meghódítására.

 

 

 A Toyota Gazoo Racing (TGR) bejelentette, hogy a GR Supra GT Cup for PlayStation 4 (PS4) bevezetésével belép az e-motorsportok világába. A Gran Turismo Sport - amely az első globális egymárkás verseny – 2019. áprilisában indul. A Toyota E-motorsport aktivitásainak eredményeként a FIA minősítésű Gran Tourismo Championships hivatalos partnerévé is válik, ami a Gran Turismo valós vezetéses, szimulátoros bajnokság online sorozata, és amit a FIA (Nemzetközi Autósport Szövetség) is elfogad.

A szimulátoros bajnoksághoz készült kedvcsináló videó alább tekinthető meg:

 

 

 Az idei évtől az e-motorsportok a TGR motorsport aktivitásainak kiemelt fontosságú részévé válnak, amely keményen dolgozik azon hogy a motorsportot és a sportautókat világszerte még elérhetőbbé, vezetésüket pedig élvezetesebbé tegye mindenki számára. A rendkívüli motorsport hagyományokkal rendelkező vállalat amely sporttörténetének talán legsikeresebb időszakát éli (2018-as konstruktőri bajnoki a cím a Rally Világbajnokságban és élen álló pozíció a 2019-es évadban a Yaris WRC-vel, a 2019-es Dakar megnyerése a Hilux-szal, a 2018-as Le Mans 24 órás megnyerése és élen álló pozíció a Hosszútávú Világbajnokság 2018/2019-es évadában az 1000 lóerős TS050 hibrid versenygépekkel) azt reméli, hogy az e-motorsportokból nyert tapasztalatok is hozzájárulnak majd ahhoz, hogy még jobb autókat készítsen.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER