Címkék: Toyota Supra

2019. május 16. csütörtök, 15:27

 

Jóllehet a 17 év után visszatérő sportautólegenda Toyota Supra első példányai csak nyár végén érkeznek ahhoz a 900 szerencsés vásárlóhoz, akik még idén hozzájuthatnak autójukhoz, a Toyota Gazoo Racing által elindított GR Supra GT Kupa - az első globális egymárkás versenysorozat a Gran Turismo Sport for PlayStation4 (PS4) autóverseny-szimulátoron – már javában dübörög.

 

 

 Az idei évtől az e-motorsport is a tavaly Rally Világbajnokságot (WRC), idén pedig Dakart és Hosszútávú Világbajnokságot (WEC) nyerő Toyota Gazoo Racing motorsport-aktivitásainak szerves részét képezi, annak érdekében hogy világszerte számos generáció élvezhesse az autóversenyzés és a sportkocsik izgalmát – ennek jelentőségét és az ebben rejlő lehetőségeket Magyarországon, a pályafutását szimulátorversenyeken kezdő Michelisz Norbert hazájában senkinek sem kell bemutatni.

  

 

 A Toyota azt reméli, hogy ezentúl sokkal több Gran Turismo rajongó ismerkedhet meg a GR Supra lenyűgöző képességeivel, és hogy az ő visszajelzéseik is értékes segítséget jelentenek majd a GR Supra további fejlesztéseihez, és így a valódi Supra is egyre tökéletesebbé formálódik az elkövetkező évek során.
Az idén első alkalommal megrendezett GR Supra GT Kupa április és október között zajlik, és míg a 13 online előfutamon a világ bármely részéről bekapcsolódva részt vehetnek a versenyzők, addig a döntőre októberben, a Tokiói Autószalonon megrendezett esemény keretében kerül sor. A versenyben való részvételhez nem kell más, mint mint egy jogtiszta Gran Turismo Sport for PS4 és PS4 szoftver, valamint jogtiszta GR Supra tulajdoni viszony a Gran Turismo játékban. A versenyben már 6 éves kortól részt lehet venni, a tokiói döntőn való részvétel feltétele ugyanakkor a betöltött 13. életév.

A 4., 5. és 13. futam a fent jelzett időpontok előtt 30 perccel rajtol, mindegyik futamon a start előtt 15 perccel nyílik meg a lehetőség a benevezésre a Gran Turismo SPORT “sports mode” szekciójában.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER