Címkék: Bári Dávid | Hyundai | M1RA | Michelisz Norbert | Nagy Dániel

2019. március 23. szombat, 21:29

 

Az AMTS-en a Hyundai Magyarország standjánál leplezték le a Hyundai i30 N TCR-t, amely a korábbi fehér alapszínt elhagyva a gyártó kékjére változott, miközben megtartotta a M1RA arculatára jellemző designelemeket. Nagy Dániel és Luca Engstler által vezetett két Hyundai i30 N TCR-rel a bajnoki címre hajt a csapat.

 Két nappal azután, hogy a M1RA bejelentette, az elmúlt szezonhoz hasonlóan 2019-ben is a TCR Európa-kupában áll rajthoz a Hyundai Motorsport partnereként, a versenyautói idei kinézetét is bemutatta a Michelisz Norbert és Bári Dávid által alapított magyar csapat.
„Büszke vagyok arra, hogy tavaly szoros kapcsolatot sikerült kialakítanunk a Hyundai Motorsporttal, és nagy elismerésnek tartom, hogy az autóinkkal idén a gyártó színvilágát képviselhetjük az Európa-kupában. Olyan arculatot szerettünk volna alkotni, amely egyrészt hűen ötvözi a Hyundai i30 N széria és a M1RA jellemzőit, másrészt lendületességével jól passzol a fiatalos csapatunkhoz, élen a 19-20 éves pilótáinkkal” – árulta el Bári Dávid, a M1RA vezetője, aki korábban elárulta, hogy az Európa-kupa bajnoki címét veszik célba 2019-ben.


 
A két M1RA-s Hyundai i30 N TCR-t a világkupa tavalyi legjobb szabadkártyás versenyzője, Nagy Dániel, valamint a TCR Ázsia és TCR Malajzia német címvédője, Luca Engstler vezeti majd az Európa-kupa április 27-28-án a Hungaroringen kezdődő szezonjában. A most bemutatott külső a rajtig még bizonyos mértékben változhat a versenyzők egyéni szponzorainak megjelenítésével.
  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER