Címkék: egyedi | led | Lexus | modell | video

2017. január 02. hétfő, 15:05

 

A vezető hybrid luxusautó márkája egyedi dizájnnal varázsolta még lenyűgözőbbé egyik legnépszerűbb modelljét, a merész kiállású IS sportszedánt: hogy még inkább kihangsúlyozza az új, 2017-es IS merész formavilágát, a Lexus elkészített egy egyedi darabot a modellből, 41.999 programozható LED diódával borítva be az autó karosszériáját, amitől a kocsitest egy dinamikus grafikák és videók megjelenítésére alkalmas képernyővé lényegült át.

 

A 41.999 programozható LED dióda segítségével elkészített külső borítás szenzációs megjelenést biztosít a vadonatúj Lexus IS-nek, amely így tökéletes felületet kínált a slágerlistákat vezető brit művész, Dua Lipa új videója, a „Be the One” bemutatójához.




A maga nemében egyedülálló együttműködésben Dua Lipa erőteljes énekhangja egy éteri történettel ötvöződik, melyben a jármű megszemélyesül, és vizuális viszonyítási pontként jelenik meg a Dua korábbi szerelmét alakító Ansel Elgort (A beavatott; Csillagainkban a hiba) mellett.
A Lexus és a Vevo különleges együttműködésének köszönhetően a Lexus IS a technológia és a dizájn elképesztő műalkotásaként tűnik fel a videóban. A Lexus arra törekedett, hogy a 2017-es IS eleve tekintélyt parancsoló formavilágát most teljesen egyedivé alakítsa. Így született meg a LIT IS, aminek karosszériáját kézi munkával, több tízezer LED diódával változtatták át gördülő képernyővé, ahol színes, hipnotikus animációk kelnek életre a zene hatására.

Lexus LIT IS


„Egy autó, amely ennyire lenyűgöző vizuális élménnyel szolgál, mint a LIT IS, igazán hatásos bemutatót érdemel.” - fogalmaz Brian Bolain, a Lexus termék- és ügyfélmarketing osztályának ügyvezető igazgatója. „Egy zenei video tökéletes eszköznek ígérkezett a LIT IS színre lépéséhez, és a Dua Lipával való együttműködés varázslatosan keltette életre a koncepcióautót, egészen újszerű módon állítva reflektorfénybe a Lexus IS modellt.”

Teljes működési kapacitással az egyedi autó 175.000 lumen erősségű fényt bocsát ki, és ha a karosszériát borító LED-sávokat egymás mögé fűznénk, az égősor nyolcszáz méter hosszú lenne. A LIT IS háromféleképpen képes reagálni a zenére vagy az emberek közelségére. A ’Látvány’ üzemmódban színpompás grafikák hangsúlyozzák ki az IS erőteljes vonalvezetését. A ’Zene Megjelenítés’ üzemmódban a LED-ekből álló kijelző tökéletes összhangban reagál bármilyen zenére. A ’Gesztikulálás’ üzemmódban a LED-felületen megjelenő animációkat a felhasználó kézmozdulatokkal irányíthatja egy játékkonzolról. Ez az üzemmód közvetlen kapcsolatot teremt az autó és az autós között: az ember jeleket küldhet a járműnek, és gyönyörködhet az autó reakciójában.

A „Be the One” című video hivatalos változata

 


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER