2013. március 25. hétfő, 12:25

 

A Hyundai Motor Company, a karosszériát ábrázoló grafikákon mutatta be legújabb HND-9 luxus sportkupé tanulmányát.

 

A HND-9 a Hyundai „folyékony szobrászat” formai filozófiájának evolúcióját képviseli. A koreai Namyang városában működő Hyundai K+F központ kilencedik koncepciójárműve, a HND-9 minden formai elemében kifinomult megoldásokat tartalmaz, ami még inkább prémium megjelenést kölcsönöz a járműnek.

hyundai-hnd-9

Drámai hatású, elnyújtott motorházfedelével és hosszú tengelytávjával a HND-9 a klasszikus luxus sportkupék időtlen eleganciáját értelmezi újra modern formában.

Lendületes, kecses karaktervonalak futnak végig a fényszóróktól a csomagtartóig, amelyek az erőteljes, izmos karosszériával és a lenyűgöző megjelenésű, szélesen elhúzott, hatszögletű hűtőmaszkkal együtt a koncepció nagyteljesítményű aspektusára hívják fel a figyelmet.

A felfelé nyíló ajtók, a fényszórókhoz vezető, csavart vonalak, a finom csillogású ezüst fényezés, a dupla ikerkipufogó, valamint az egyedi kialakítású első és hátsó lámpatestek kecses, futurisztikus megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

Hátsókerék-hajtású, nagyteljesítményű sportkupé-tanulmányként a HND-9 egy 3,3 literes GDi turbómotort kapott. A 370 lóerős erőforrás nyolcfokozatú automata sebességváltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket.

hyundai-hnd-9-sportkupe

A HND-9 március 28-án, a 2013-as Szöuli Autószalonon tartja világpremierjét.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER