Címkék: Genfi Autószalon | Hyundai | Hyundai Tucson

2015. február 03. kedd, 10:04

 

A Hyundai Motor a mai napon közzétette azokat az első vázlatokat, amelyek a hamarosan érkező, vadonatúj Tucson kompakt szabadidő-járművet előlegezik meg. A modell világpremierjére március harmadikán, a 2015. évi Genfi Autószalonon kerül sor.

A vadonatúj Tucson kapcsán Peter Schreyer, a Hyundai Motor Group elnöke és vezető formatervezője a következőket mondta: „Vadonatúj, kompakt szabadidő-autónk világszerte hatalmas előrelépést képvisel a Hyundai márka számára.




A vadonatúj Tucson merész és sportos kiállású, magabiztos és büszke személyiségű modell lesz. Formatervét lendületes felületkialakítás, merész arányok, éles törésvonalak, és ami a legfontosabb, a márkára jellemző, hatszögletű hűtőmaszk határozza meg.”

A szabadidő-autó erőteljes, sportos megjelenését a modell meredek állású sziluettje és kecses karaktervonala is erősíti. Elöl a Hyundai Motor elmaradhatatlan krómozott, hatszögletű hűtőmaszkja található; a fényszórókkal érintkező hűtőrács erőteljes megjelenést kölcsönöz az autónak.

A Hyundai Motor a 2000-es évek elején bevezetett, első generációs Santa Fe óta több mint egymillió darab szabadidőjárművet értékesített Európában, ezzel a szegmens jelentős, hiteles szereplőjévé vált.

Az alábbi linken megtekinthető, kedvcsináló videóban nyomon követhető a vadonatúj Tucson legelső vázlatának megszületése, amit Peter Schreyer gondolatai kísérnek.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER