Írta: Administrator   
2012. március 21. szerda, 18:22

 

Ken Block és a Hot Wheels 10 000 dolláros díjazással Ken Block x Hot Wheels Fan Video Throwdown versenyt hirdet. A dedikált Hot Wheels RC Ken Block termékeken alapuló (a Ken Block Fiesta Stunt Car és az iNitro Speeders Ken Block Fiesta) alapötlet nagyon egyszerű: lehetőséget adni a rajongóknak arra, hogy megrendezzék saját ’Ken Block Gymkhana videójukat’ kicsiben, amit egy szép összeggel, 10 000 dollárral, valamint azzal értékelnek, hogy a győztes a következő tesztelés során csatlakozhat a Gymkhana-mesterhez. Ott majd élőben filmezheti Blockot, amint a valós méretű játékszereket terelgeti.

ford-fiesta-ken-block-jatek

„Valósággal beleborzongtam az örömbe, hogy saját Hot Wheels termékeim vannak.” – meséli lelkesen Ken Block. „Kicsi koromban imádtam a Hot Wheels játékokat, így egy álmom valósult meg azzal, hogy dedikált kisautóim lettek. Ugyanakkor felvillanyoz a meghirdetett vetélkedő is, mivel ez nagyszerű lehetőséget biztosít a rajongóimnak arra, hogy egy szép összeget nyerjenek, és hogy élőben lássák, mit is csinálok. Ez bámulatos lehetőség!”

A verseny március 14-24. között zajlik: ezalatt tölthetik fel a rajongók a saját készítésű Ken Block x Hot Wheels videóikat  a Ken Block Facebook oldalra. Március 26-28. között Block és a Monster World Rally Team kiválasztja a legjobb 43 pályaművet, amelyeket a Facebookon tesznek közzé. A 43 rajongó mindegyike kap egy saját Hot Wheels RC Ken Block Fiesta Stunt Car-t és egy Hot Wheels RC iNitro Speeders Ken Block Fiestát. Amint a 43 jelentkező megkapja kisautóját, máris munkához láthatnak, és március 29. és április 9. között leforgathatják saját kis ’Ken Block Gymkhana videójukat’ a rendelkezésükre bocsátott termékekkel. Április 9-én Ken Block és a Monster World Rally Team kiválasztja a 7 legjobb, a kiírás feltételeinek megfelelő videót. Április 12-17. között a rajongók maguk is szavazhatnak majd a legjobb három kisfilmre, és április 18-án Ken Block személyesen választja ki a díj nyertesét a három legtöbb rajongói szavazatot kapott klip közül.

ken-block-jatek

„Már alig várom, hogy lássam, mivel rukkolnak elő a rajongóim.” – teszi hozzá Block. „Sokan közülük egyszerűen fantasztikusak: folyamatosan olyan leveleket kapok tőlük, ami azt bizonyítja, mennyire kreatívak. Azt várom, hogy ezekben a klipekben is ugyanez a kreativitás mutatkozik majd meg, valamint kiderül, milyen ügyesen tudják népszerűsíteni anyagaikat, milyen eszközöket használnak ehhez, és természetesen, ami a legfontosabb: kiderül az is, hogy milyen jól vezetnek!"


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER