Címkék: Citroën C3

2021. augusztus 09. hétfő, 18:51

 

A C3 Aircross korábbi játékos kisugárzását érettebb, karakteresebb, a prémiumhoz közelítő stílusra cserélte – az ügyfelek elvárásának megfelelően.

 

 

Az új orr-részen a Citroën új arculati elemei tűnnek fel, szériafelszereltségként jelennek meg a LED-fényszórók, a Feel Plus felszereltségi szinttől pedig új ezüstszürke lökhárítóvédő díszíti a modellt.
Az új C3 Aircross számtalan személyre szabási lehetőséget kínál: összesen mintegy 70 különböző külsőt kreálhatunk neki, amit 7 különböző karosszériaszínből (melyek közül három teljesen új), 4 színcsomagból (közülük kettő új), a C-oszlop új dekorelemeiből és 2 külön tetőszínből állíthatunk össze. Az új modellhez új 16 és 17 collos könnyűfém keréktárcsák is készültek. Az utastérben 5 különböző, de egyaránt harmonikus, barátságos és stílusos hangulatból választhatunk, közülük három szintén újonnan jelenik meg a kínálatban.

 

 

 

 Kényelmes SUV a c saládért, az aktív életmódért
Az új C3 Aircross kormányánál igazán otthon érezhetjük magunkat: az új Advanced Comfort ülésekkel (melyek a Feel felszereltségi szinttől opcióként érhetők el) még kényelmesebb az utazás. Az új, még gondosabban kidolgozott

középkonzolnak köszönhetően – amelynek hátsó részére a Shine szinttől kezdve tágas és zárható tárolórekesz került – még praktikusabb lett az utastér.
Az új C3 Aircross továbbra is kivételes kényelemben részesíti utasait, elsősorban a hátsó ülésen utazók számára biztosított lábtér és a belmagasság révén. Szintén kivételes a modell sokoldalúsága is: a hátsó üléspad mindkét része 150 mm-rel előre-hátra csúsztatható, míg az első utasülés vízszintesre döntésével összesen 2,4 méter hosszú raktér jön létre (mindkét megoldás a Shine változatokon opcióként rendelhető). Az utastér másik nagy dobása a hihetetlen mennyiségű természetes fény, amelyet a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetünk.

A mindennapi életet megkönnyítő, egyben kalandra csábító technológiák 
Az új C3 Aircross számos olyan technológiai megoldást felvonultat, amelyek könnyeddé és biztonságossá teszik a vezetést. A modell 12 intuitív vezetéssegítő rendszert kínál, köztük van a színes head-up display és a lejtmenetszabályozóval kiegészített Grip Control kipörgésgátló, amelyek a Shine szinttől kezdve rendelhetők opcióként. 5 olyan interaktív digitális funkció fokozza a kényelmet, mint az új, 9 collos érintőképernyő, amely a Citroën Connect Nav fedélzeti navigációs rendszert is megjeleníti (Feel felszereltségtől rendelhető, Shine szinttől széria).

Modellváltozatok széles skálája
A magánszemélyek elvárásainak kielégítésére 4 modellváltozat áll rendelkezésre:
 Live – a belépő modell nem köt kompromisszumot sem kényelem, sem biztonság tekintetében: megtalálható benne az emelkedőn történő elindulást segítő rendszer, a tempomat, a 2/3 – 1/3 arányban lehajtható hátsó üléstámla, a Safety csomag (a sebességajánlással kibővített táblafelismerő rendszerrel), valamint a LED-es fényszórók és nappali fények.
 Feel – határozott dizájn 3D-s Steel & Style, 16 collos kerekekkel, nagyobb kényelem a Citroën Connect Radio és a légkondicionáló révén.
 Feel Plus – a kínálat középső tagja, melynek a ragyogó fekete tetősínek és a kontrasztos lökhárítóbetétek kölcsönöznek egyedi stílust, vezetni pedig még könnyebb az ezen a szinten már elérhető tolatószenzorokkal, a Mirror Screen funkcióval, a LED-es ködfényszórókkal és a statikus kanyarfényszórókkal.
 Shine – a „felső osztály”, amely igen kényes a külsejére: erről a 16 collos könnyűfém keréktárcsák és a C oszlop krómozott dekorelemei tanúskodnak. De technológiában sem adja alább: ezen a szinten lép be a vadonatúj 9 collos érintőképernyőn megjelenő Citroën Connect Nav és az automata klíma. A vezetőüléshez állítható könyöklő tartozik.
A C-Series speciális széria teljesen egyedi külsővel és belső hangulattal készül. Külső megkülönböztető jegyei a 16 collos alufelnik, valamint a lökhárító-betéteken és a visszapillantó tükrökön megjelenő mélyvörös színcsomag. Kényelmi kínálatából kiemelendő az esőérzékelős ablaktörlő és az automata klíma.

 Hatékony és dinamikus benzines és dízelmotorok
Az új SUV C3 Aircross motorkínálata hatékony és dinamikus, a legújabb EURO6 normáknak megfelelő PureTech benzines és BlueHDi dízelmotorokból áll:
 PureTech 110 S&S (Stop&Start) benzinmotor BVM6 (6 fokozatú manuális) sebességváltóval, 5 595 000 Ft-tól, minden felszereltségi szinthez.
 PureTech 130 S&S (Stop&Start) benzinmotor EAT6 (6 fokozatú automata) sebességváltóval, 6 760 000 Ft-tól, a C Series, a Feel Plus és a Shine változatokhoz.
 BlueHDi 110 S&S (Stop&Start) dízelmotor BVM6 (6 fokozatú manuális) sebességváltóval, 6 195 000 Ft-tól, minden felszereltségi szinthez.
 BlueHDi 120 S&S (Stop&Start) dízelmotor EAT6, (6 fokozatú automata) sebességváltóval, 7 360 000 Ft-tól, a C Series, a Feel Plus és a Shine változatokhoz.
Az új C3 Aircross SUV Magyarországon már rendelhető, a márkakereskedésekbe 2021 augusztusától érkezik.

Alacsony keréknyomásra figyelmeztető rendszer Érintőképernyő 7"-os méretben a középkonzolon Bőrbevonatú kormánykerék Sebességszabályozó és -korlátozó berendezés Mirror Screen képes képernyő*** Sebességtábla-felismerő rendszer Szürkére fényezett első és hátsó lökhárítók Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés Fekete dekorelemek az első lökhárítón Figyelmeztetés pihenő beiktatására Tetősín fényes fekete színben LED-es nappali menetfény Sötétített hátsó üvegek Elektromos ablakemelők elöl Első és hátsó elektromos ablakemelők Az alapfelszereltség főbb elemei

LIVEFEEL (LIVE felszereltségen felül)
FEEL PLUS (FEEL felszereltségen felül)

Isofix rögzítési pontok Tolatóradar Automata klímaberendezés aktívszenes szűrővel Active Safety Brake (vészfékező rendszer)
Esőérzékelős ablaktörlő Ütközésveszélyre figyelmeztető jelzés
16"-os "X CROSS" könnyűfém keréktárcsák Automata klímaberendezés aktívszenes szűrővel
Mélyvörös külső tükörházak és dekorelemek Esőérzékelős ablaktörlő
Elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrök
C-Series belső hangulat: Citroën Connect NAV - DAB rádió:
Állítható magasságú vezetőülés
Bőrhatású szövet műszerfalbetét 3D navigációs rendszer. Mirror Screen képes ***
6 hangszórós, kormányról vezérelhető DAB rádió
C-Series logó az első ajtókon 16"-os "X CROSS" könnyűfém keréktárcsák
Bluetooth telefonkihangosító, USB csatlakozó
16"-os "AXIS" dísztárcsák
2/3 - 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla

C-SERIES (FEEL PLUS felszereltségen felül)
(FEEL PLUS felszereltségen felül) Két magasságban rögzíthető csomagtérpadló

Személyre szabhatóság: 7 karosszériaszín, 2 tetőszín és 4 színcsomag


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER