Címkék: Citroën C3

2020. június 11. csütörtök, 12:42

 

Magyarországon már megrendelhető a február elején leleplezett új Citroën C3. Az új C3 színes egyéniségével és egyedülálló kényelmével tűnik ki társai közül.

 


 Design: A legújabb tanulmányautók ihlette karakteresebb új orr-rész új LED-es fényszórókkal. Számtalan egyéni megoldást lehetővé tévő még gazdagabb személyre szabási kínálat: 97 külső kombináció, 3 egyedi tetőmatrica, 1 új keréktárcsa, 3 belső hangulat (ebből 2 új) és megújult Airbump® karosszériavédő elemek.
Kényelem: A fedélzeti kényelem új élménye az új Advanced Comfort ülések jóvoltából. A mindennapi életet megkönnyítő 12 kiváló vezetéssegítő rendszer és a legkorszerűbb kapcsolódási szolgáltatások.
Az új C3 a márka legnépszerűbb modellje: fiatalos, modern, biztonságérzetet nyújtó megjelenésével 2016 vége óta több mint 750 000 ügyfelet sikerült meghódítania. A különböző használati szokásokra épülő új kínálat mindenki elvárásainak igyekszik megfelelni.

 

 

 

Magánszemélyek
Megújult kínálat: stílus és felszereltség tekintetében a következő 4 kiviteli szint különböztethető meg: Live, Feel, Feel Plus (új), Shine . A több felszereltségi szintnek köszönhetően a kínálat könnyen átlátható, és az ügyfelek igényeihez is jobban igazodik.
Speciális széria: Az új C3-ból a rendkívül vonzó stílusú és felszereltségű C-Series speciális széria is rendelkezésre áll.
Céges ügyfelek
Profi: kifejezetten a flottavásárlók igényeihez igazított C3 Profi haszongépjármű változat szeptemberi gyártástól lesz elérhető.
Az Euro 6 kibocsátási normáknak megfelelő, hatékony PureTech és BlueHDi motoroknak köszönhetően az új C3-ban a nagy teljesítmény visszafogott károsanyag-kibocsátással párosul. A sokoldalú modellt 2020 júliusától kezdik kiszállítani a kereskedésekbe.

Átláthatóbb kínálat

Magánszemélyek
A több felszereltségi szintet tartalmazó, átláthatóbb kínálat megkönnyíti az ügyfelek választását, és az igényeikhez is jobban igazodik. Az egyes szintek stílusban is jól elkülönülnek, és a napi szinten hasznos felszerelésekre helyezik a hangsúlyt.
Az ügyfelek 4 változat közül választhatnak: Live, Feel, Shine, valamint az új Feel Plus.
Mostantól már a 4 075 000 Ft-os akciós induló áron kínált Live változaton is a szériafelszerelést gazdagítják a LED-es fényszórók, a DAB rádiót tartalmazó, 4 hangszóróval kiegészülő digitális audiorendszer, a feketére lakkozott tükörházak és a karosszéria színére fújt külső ajtókilincsek. Az alapváltozaton eddig is szériafelszerelés volt a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, a sebességszabályozó és -korlátozó berendezés és a sebességtábla-felismerő rendszer sebességajánlással.
Az előzőek mellett Feel felszereltségi szinten további alapfelszerelések a klímaberendezés, az elektromosan állítható és fűthető visszapillantó tükrök, a LED-es nappali menetfény, valamint a fekete műanyag kerékjárati ív szélesítések és küszöbborítás.
A Feel Plus változat kínálatában többek között olyan felszereléseket találunk, mint az automata klímaberendezés, a 7’’ érintőképernyő Mirror Screen funkcióval, a Citroën Connect DAB rádió, a 16’’ STEEL & DESIGN 3D dísztárcsák, az elektromosan behajtható visszapillantó tükrök, a ködfényszórók vagy az Airbump® ajtó oldalvédő elemek.
A Shine kiviteli szinthez többek közt gyémántcsiszolt 16’’ MATRIX könnyűfém keréktárcsák, tolatóradar, kétszínű fényezés, esőérzékelős ablaktörlő, bőrbevonatú kormánykerék tartozik.

 

 

 

Versenyképes hasznos technológiák

Az új C3 a mindennapi használatot megkönnyítő legkorszerűbb technológiákkal van felszerelve.

12 napi szinten hasznos vezetéssegítő rendszer
Újdonság – Első parkolóradar: a gépjármű elején elhelyezett 6 parkolássegítő érzékelővel működő rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt; Shine felszereltségi szinten rendelhető
Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás: Shine felszereltségi szinten rendelhető
Aktív vészfékező rendszer: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
Coffee break alert: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
Csökkenő figyelmet érzékelő rendszer: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
Intelligens fényszóróvezérlés: Feel Plus, Shine felszereltségi szinten valamint C-Series speciális széria esetében rendelhető
Tolatókamera: Shine felszereltségi szinten rendelhető
Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
Véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
Holttérfigyelő rendszer: Shine felszereltségi szinten rendelhető
Táblafelismerő rendszer sebességajánlással: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés
Programozható sebességszabályozó és --korlátozó berendezés: Live felszereltségi szinttől szériafelszerelés

Kapcsolódási szolgáltatások
Connect Assist Box: bármikor indítható sürgősségi és assistance segélyhívás
Connect NAV DAB: DAB rádióadás kompatibilis rádió 3D navigációs rendszer 6 hangszóróval, új fényes 7” érintőképernyővel
Connect Play: az Apple CarPlay™ és az Android Auto rendszerekkel kompatibilis Mirror Screen technológia segítségével a Connect DAB Rádióval szerelt gépkocsik esetében csatlakoztatott okostelefon kijelzője a gépjármű központi képernyőjére tükrözhető (vezetési funkciók).

 

 

 

Fürge viselkedés, legújabb generációs motorok

10,7 m-es fordulókörével az új Citroën C3 különösen mozgékony, a 3,99 m-es hosszméret pedig ideálisan kompakt méreteket biztosít a városi közlekedéshez. A modell kínálatában szereplő belső égésű motorok a legtöbb igényt kielégítik és rendkívül sokoldalú használatot tesznek lehetővé. Az új C3-on kínált legújabb generációs, nagy teljesítményű, hatékony és takarékos motorok az Euro 6 kibocsátási normáknak is megfelelnek:
Benzinmotor kézi váltóval:
PureTech 83 S&S BVM 5 sebességes
PureTech 110 S&S BVM6 6 sebességes
Benzinmotor automata váltóval:
A még gördülékenyebb és nyugodtabb vezetés érdekében az új C3-hoz 6 sebességes automata sebességváltó is rendelhető: PureTech 110 S&S EAT6.
Dízelmotor kézi váltóval:
BlueHDi 100 S&S BVM 5 sebességes

Új C3 C-series speciális széria

Az új C3 kínálatában kezdettől megtalálható a C-Series speciális széria. Az elnevezés „C” betűje egyszerre utal a Citroën névre, a márka védjegyévé vált kényelemre (Confort) és a modellek karakteres dizájnjára (Caractère). A C3 Aircross SUV-on bevezetett, majd nemrégiben a C4 Cactus valamint a C5 Aircross kínálatában is megjelent speciális széria az új C3 esetében kívül-belül még karakteresebb modellt eredményezett. Mélyvörös díszítései a ködfényszórók körül és az Airbump®-okon mind az öt választható karosszériaszínnel – a hófehérrel, a homokszínnel, az Artense szürkével, a platinaszürkével és a Perla Nera feketével – elegáns kontrasztot alkotnak.

Kívül az egyedi tetőmatrica mellett a visszapillantó tükrök alatt elhelyezett különleges C-Series logó hívja fel magára a figyelmet. A beltérben a vörös díszcsíkkal ellátott speciális szürke üléskárpitok, a mélyvörös műszerfalkeret, a különleges első és hátsó szőnyegek és a speciális küszöbvédők gondoskodnak az egyedi hangulatról.

Az új Citroën C3 C-Series a Feel Plus felszereltségi szintre épül, és többek közt olyan vezetési élményt és kényelmet fokozó felszereltséget tartalmaz , mint tolatóradar, a Kilátás csomag, a hátsó elektromos ablakemlők vagy a 16” könnyűfém keréktárcsák és a sötétített hátsó üvegek.

A C3 C-Series Magyarországon az alábbi akciós induló áraktól rendelhető:

PureTech 83 S&S BVM Live felszereltségtől 4 075 000 Ft-tól
PureTech 110 S&S BVM6 Feel felszereltségtől 4 775 000 Ft-tól
PureTech 110 S&S EAT6 Shine felszereltségtől 6 030 000 Ft-tól
Dízel BlueHDi 100 BVM Feel felszereltségtől 5 235 000 Ft-tól

Az új Citroën C3 július folyamán érkezik meg a kereskedésekbe, de már most bármelyik személyautó változata rendelhető.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER