Címkék: Citroen C4

2020. június 16. kedd, 16:25

 

A Citroën sikeresen szerepel a SUV kategóriában: a C3 Aircross SUV 300 ezer, míg a C5 Aircross SUV 200 ezer példányban kelt el azóta, hogy 2017 végén bemutatkoztak a piacon.

 

 

 A márka most a kompakt ötajtósok szegmensében készül nagy visszatérésre. Ez a szegmens nagyon fontos szerepet játszik az európai piacon: 2019-ben az alsó-közép kategória eladásainak közel 28%-át a kompakt ötajtósok tették ki. Az új C4 és az új ë- C4 - 100%-ëlectric a szegmenssel kapcsolatos elvárások mindegyikének megfelel, ugyanakkor merőben új, a mai világ igényeire szabott koncepciót és teljesen egyedi karaktert hoz a piacra. A Citroën kompakt ötajtós modelljének legújabb generációját nem ihlette más, csakis a felhasználók igényei, az, ahogyan ők élik meg az autózás világát. Az új modellek mindent tudnak ahhoz, hogy felrázzanak egy olyan kategóriát, amely megérett a megújulásra.

 

 

Az ügyfél 3 meghajtás közül választhat: 100%-ban elektromos, benzin-vagy dízelmotor

 Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric ugyanaz a modern, csúcstechnológiát képviselő modell, amely azonban három különböző meghajtással készül: 100%-ban elektromos, illetve benzin-, valamint dízelmotorral. Ily módon az ügyfél választhatja ki azt a hatékony és dinamikus erőforrást, amely az igényeinek leginkább megfelel. Az új ë-C4 - 100%-ëlectric a Citroën ötödik elektromos modellje, a C5 Aircross Hybrid SUV, az Ami, az ë-Jumpy és az ë-SpaceTourer után.

Innovatív felépítés, merész stílus

 Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric egyedülálló és merész stílusával új koncepciót hoz a szegmensbe. A jellegzetesen magas felépítés révén egyesíti a kompakt ötajtósok eleganciáját és dinamizmusát a SUV modellek néhány, erőt és karaktert sugárzó megoldásával. Az aerodinamikus, finoman ívelt vonalak hűen tükrözik a Citroën márkajegyeit, egyúttal viszont új stíluseszközöket is bevezetnek. Az otthonos, de technológiai elemekben gazdag utastér kellemes, komfortos és modern utazási élményt nyújt.

A Citroen Advanced Comfort program új elemei

Az új C4 és az új ë-C4 - 100%-ëlectric teljes mértékben a Citroën Advanced Comfort® program jegyében készül, és teljesen új értelmezését adja a modern, mindenre kiterjedő kényelemnek: a progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek® és az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően kényelmes az utazás, az utastér otthonossága és praktikus fedélzeti eszközei – köztük egy, a modell június 30-i leleplezésekor abszolút újdonságként bemutatkozó, az első utast szolgáló megoldás,– kellemes időtöltéssé teszik az autózást, a megnyugtató beltéri kialakítás és világítás a lélek nyugalmát biztosítja, a technológiai megoldások és a vezetést segítő rendszerek pedig a vezető számára teszik kényelmessé az autóhasználatot. A új ë-C4 - 100%-ëlectric még ezt is tudja fokozni: az ë-Comfort jegyében az autó működése csendes, zökkenőmentes.

A kompakt ötajtósok történelmi öröksége

 A Citroën és a kompakt ötajtósok közös sikertörténete még 1928-ban, a legelső C4 nevű modell megszületésével kezdődött. A hosszú történet egyik főszereplője a GS, amelyet 1971-ben az év európai autójának választottak, és amely az idén ünnepli 50. születésnapját. De a teljes lista is bővelkedik olyan modellekben, melyeket egyedi karakterük, komfortjuk és menetteljesítményük miatt mindig is nagyra értékelt a világ: C4 (1928), Ami 6/Ami 8, GS/GSA, ZX, BX, Xsara, C4 (2004), C4 (2010), C4 Cactus.

Az új E-C4-100% Electric és az új C4 hivatalos bemutatója: 2020.Június 30.

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER