Címkék: Citroen C5 | hybrid | plug-in hibrid

2020. február 12. szerda, 05:54

 

Az elektromos offenzíva az „Inspirëd By You All” jelszó jegyében indul, megtestesítői pedig az elektromos járművek, valamint a technológiát tekintve zászlóshajónak számító modell, az új C5 Aircross Hybrid SUV, ez az ë-Comfort osztályú, plug-in hibrid, csendes városi autó (Silent Urban Vehicle), mely maga is a kínálat bővítésére való törekvést jelzi: a nagy teljesítményű belső égésű motorok mellett a jövőben tisztán elektromos és plug-in hibrid modellekkel gazdagodik a választék. 

 

A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel (Progressive Hydraulic Cushions®) ellátott felfüggesztés, az Advanced Comfort ülések és a 20 különböző vezetést segítő rendszer jóvoltából a kényelem tekintetében már korábban is referenciának számító C5 Aircross SUV ezzel az új, nagy teljesítményű és hatékony plug-in hibrid változattal a Citroën Advanced Comfort® program újabb állomását testesíti meg.SOKOLDALÚSÁG: az ügyfelek életmódja által inspirált modell hétköznapi használatával megszüntethető a közvetlen CO2-kibocsátás (100%-ban elektromos üzemmódban, 55 km-es hatótávval), a hosszabb utakon pedig a benzinmotor jóvoltából a hatótávolság korlátlanságát élvezhetjük.
CSENDESSÉG: elektromos üzemmódban az autó tökéletes nyugalmat, meghitt hangulatot, zökkenő- és vibrációmentes utazást nyújt.
CSÚCSÉLMÉNY: a modell a vezetés felvillanyozó élményét kínálja a 180 lóerős PureTech benzinmotor, a 80 kW-os villanymotor és az ë-EAT8 automata váltó társításának köszönhetően, ami 225 LE összteljesítményt és 320 Nm azonnal rendelkezésre álló nyomatékot biztosít.
ÖSZTÖNÖSSÉG: ösztönös mozdulatokkal kezelhető, felhasználóbarát berendezésekkel rendelkezik, mely magában foglalja a vezetési módok automatikus kezelését, az egyszerű akkumulátortöltést és az online szolgáltatásokat.

Az új C5 Aircross Hybrid SUV szegmensének legjobban variálható modellje: 3 különálló, sínen csúszó, dönthető és összecsukható hátsó üléssel, valamint a szegmens legnagyobb, 460-600 literes csomagtartójával rendelkezik.

A modell elektromos üzemmódban akár 55 km -es hatótávra képes. Az új C5 Aircross Hybrid SUV, melynek CO2-kibocsátása 32 g/kmii, fogyasztása akár 1,4 L/100 kmiii (WLTP-menetciklusban), fontos állomás a Citroën energetikai átállásának irámyában tett úton: a plug-in hibrid motor révén a csúcstechnológiához versenyképes fenntartási költségek társulnak.  

Az egy év alatt eddig több mint 110 000 példányban eladott, európai piacra szánt, belső égésű motorral ellátott változat mellett az új C5 Aircross Hybrid SUV modellt is a franciaországi Rennes-La Janais-i üzemben gyártják.

A modell bevezetése 2020 második félévének elejére várható Magyarországon.
 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER