Címkék: Citroen-buggy

2022. június 20. hétfő, 15:13

 

Néhány hónappal a My Ami Buggy koncepció bemutatását és rendkívül pozitív fogadtatását követően a Citroën egy ultra limitált kiadást dob piacra, melyet közvetlenül a tanulmányautó ihletett.

 

 

 A mindössze 50 példányból álló széria árusítása június 21-én kezdődik a citroen.fr/ami#my_ami_buggy weboldalon. A modellből minden ügyfélnek saját egyedi változata lesz, melyet a műszerfaltól jobbra egy 1-től 50-ig számozott „My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION” tábla jelez. A nyár közeledtével az Ami exkluzív változata minden bizonnyal belopja majd magát a tengerparti kiruccanásokat kedvelők szívébe.
„A nagyközönség nagyon lelkesen fogadta a My Ami Buggy tanulmányt, és rengeteg ügyfelünk jelezte, hogy mindenképpen szeretne belőle. Örülünk, hogy ezzel az exkluzív sorozattal életre kelthetjük a My Ami Buggy koncepció szellemét, és ismét bizonyítékát adhatjuk az Amiban rejlő testre szabási lehetőségeknek. A feltekerhető vászontetős, ajtók nélküli My Ami Buggyban a vezető és utasa még szabadabbnak érezhetik magukat, és élvezhetik az elektromos meghajtás csendességét” – nyilatkozta Laurence Hansen, a Citroën termék- és stratégiai igazgatója.

 

 

 


Harcedzett külső

A My Ami Pop és Vibe változataiból kiinduló My Ami Buggy különleges kiadás a kalandvágyat és a szabad önkifejezés örömét testesíti meg.
Az első dolog, ami feltűnik, az a megváltozott színű karosszéria. Az anyagában színezett khaki kasztni a természetközeliséget hangsúlyozza, és jól áll a Buggy verziónak, mely a szabadban való kikapcsolódásra invitál. A modell a Pop és a Vibe változatból elöl és hátul a lökhárító-megerősítéseket, az orr-rész kialakítását és a lámpaburkolatokat, oldalt a sárvédő-szélesítéseket és a küszöböket, illetve a hátsó spoilert vette át. Csupa olyan elemet, amely sportosabbá tette a megjelenését. Az anyagukban színezett fekete védőelemek magabiztosságot sugallnak, és a robusztus jelleget erősítik. A limitált kiadás jellegzetes, fekete grafikus elemei jól ellenpontozzák az új zöld árnyalatot.


A karosszériát feldobó élénksárga dekorelemek vidámságot csempésznek a My Ami Buggy sziluettjébe. Elöl két neonsárga matrica teszi izgalmasabbá a jármű orr-részét. A kerékjárati ívekre ragasztott nyilak is ugyanilyen színűek. A repülés világából ismerős, különböző funkciókat jelző műszaki elemek itt kizárólag dekoratív célt szolgálnak.
A még stílusosabb megjelenés érdekében a My Ami Buggy fekete felniközéppel ellátott, 14’’ aranyszínű perforált keréktárcsákkal büszkélkedik. A kerekek közepén a Citroën márkaembléma látható. A kontrasztos keréktárcsa tökéletesen passzol a khaki zöld karosszériához.
Az első rendszámtábla személyre szabható, az ügyfél bármilyen üzenetet írhat rá, és ezáltal még inkább a magáénak érezheti a járművet. Az autó védelméről a khaki zöld karosszériával megegyező színű Ami védőponyva gondoskodik.

Szabadon mint a madár
A My Ami Buggyn nincsenek ajtók. Ennek és a kabriótetőnek köszönhetően az utasok szabadon gyönyörködhetnek a tájban és élvezhetik a friss levegőt. Az ajtókat zsanérokra szerelt fémcsövek helyettesítik. A járművet a Méharira vagy a 2CV-re emlékeztető szürke vászontető borítja. A vastag, vízálló és UV-védelemmel ellátott, feltekerhető vászon hatékonyan védi a vezetőt és utasát a napsugárzástól és az időjárás viszontagságaitól. A vásznat a tetőnyílás teljes hosszában patentok rögzítik, összetekert állapotban pedig az ülések mögött tárolható.

Vidám hangulatú belső
A My Ami Buggy belterében több helyen is felbukkan a kívülről már ismerős sárga szín. Az olyan praktikus és funkcionális tartozékokat jelzi, mint a tárolóhelyek, a táskaakasztó vagy a nyitópántok.
A fedélzeten sárga díszöltésekkel feldobott, speciális fekete szövetkárpittal borított ülések várják az utasokat. A szőnyegek varrásain szintén a sárga szín köszön vissza.
A szabadság szerelmeseinek és a szabadtéri tevékenységek kedvelőinek a My Ami Buggy izgalmas és kalandos utazásokat ígér. Játékosságával tökéletes választás hétvégékre, tengerparti nyaralásokra és a természetben járva.

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER