Címkék: Citroen C4 Cactus

2020. május 05. kedd, 19:01

 

Új generációs C4 Cactus: Több mint 140 000 eladott példány

 

 

 Az első generációhoz képest teljesen újragondolt, 2018 elején bevezetett új C4 Cactusnak sikerült kivívnia helyét a kompakt ötajtósok erős verseny jellemezte szegmensében. A különleges design, az egyedülálló kényelem és a kategória legjobbjai között számon tartott technológiák eddig több mint 140 000 ügyfelet hódítottak meg.

 

 

A modern és letisztult stílusú, karakteres, új generációs C4 Cactus-szal a kellemes közérzetet és teljes lelki nyugalmat célzó Citroën Advanced Comfort programba illeszkedő két új innováció jóvoltából a kényelem terén is új dimenziók nyíltak. A progresszív hidraulikus ütközőelemekkel ellátott felfüggesztésnek (Progressive Hydraulic CushionsTM) hála átélhető a „repülő szőnyeg” élmény, ráadásul az innovatív felfüggesztés úgy szűri az útegyenetlenségeket, hogy közben a menettulajdonságok és a vezetési élmény sem szenvednek csorbát. Az Advanced Comfort ülések mind kinézetre, mind a testtartás, az elsődleges üléskomfort és a dinamikus kényelem szempontjából kifogástalanok, így az utasok valóságos védőburokban érezhetik magukat. Minden adott a tökéletes utazási élményhez.


C4 Cactus C-series: Az elegáns és karakteres stílusú, ultrakényelmes kompakt ötajtós

 A C-Series speciális széria mostantól a C4 Cactus kínálatában is megtalálható. A speciális széria a modell különleges egyéniségét és egyedülálló kényelmét hangsúlyozza, és a szín- és anyaghasználatot, valamint a fedélzeti életet megkönnyítő felszereléseket helyezi előtérbe.
Külsejére nézve a C4 Cactus C-Series egy kifinomult és elegáns ötajtós személyautó. Különlegességét az Airbump® betéteken és a ködfényszórókon elhelyezett eloxált mélyvörös dekorelemek adják. Az első ajtókon, a visszapillantó tükrök alatt különleges „C-Series” domborlogó látható.

Az elérhető karosszériaszínek visszafogottak és elegánsak: a fehértől (hófehér és gyöngyházfehér), a szürkén át (acélszürke vagy platinaszürke) a feketéig (obszidiánfekete) terjedő árnyalatokkal 5 harmonikus, kifinomult és eredeti megjelenés alakítható ki.

 

 

A beltérben a C-Series kiadás jellegzetes hangulata fogad. A letisztult, otthonos műszerfalat díszítő pántok és vasalások a legnemesebb bőrdíszműves hagyományt és az utazás világát idézik. A műszerfallal jól harmonizálnak a fehér díszöltésekkel ellátott, ultrakényelmes Advanced Comfort ülések. A háttámlák felső részén húzódó vízszintes vörös csíkban a karosszériát díszítő dekorelemek színe köszön vissza. Az üléscímkéket a kollekció exkluzív voltára emlékeztető „C-Series” felirat ékesíti. Mindezt elöl és hátul vörös díszöltésekkel ellátott, különleges fekete padlószőnyegek egészítik ki.

A kényelmes és elegáns kivitelű „C-Series” változat többek között a következőket kínálja: - Fokozott kényelmet és nyugodt közlekedést biztosító, a mindennapi életet megkönnyítő felszerelések: elektromosan
behajló külső visszapillantó tükrök, tolatóradar, automata klíma csomag, vezetőülés deréktámasszal, állítható magasságú utasülés; - Sötétített üvegű hátsó ablakok és hátsó szélvédő, melyek még jobban kiemelik a C4 Cactus letisztult, áramvonalas sziluettjét.

A C4 Cactus C-Series változaton a hatékony és erős PureTech benzinmotor és BlueHDi dízelmotor áll rendelkezésre: PureTech 110 S&S BVM6, BlueHDi 100 S&S BVM6.
A C4 Cactus C-Series Magyarországon az alábbi akciós árakon rendelhető: - C4 Cactus PureTech 110 S&S BVM6 C-Series – 5 350 000 Ft - C4 Cactus BlueHDi 100 S&S BVM6 C-Series – 5 650 000 Ft

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER