Címkék: Genfi Autószalon | Lexus | Lexus LC 500h luxuskupé

2016. február 16. kedd, 09:36

 

A Lexus a 2016. évi Genfi Autószalonon mutatja be vadonatúj LC luxuskupéjának hybrid változatát. Az LC 500h a Lexus következő generációs hybrid hajtásláncát, a Lexus Multi Stage Hybrid rendszert kapja meg, amely nagyobb teljesítményt, fokozott vezetési élményt és még takarékosabb üzembentartást eredményez.

Az LC először a 2016-os Detroiti Autószalonon (NAIAS) mutatkozott be. Formavilága, teljesítménye és kidolgozottsága a Lexus zászlóshajói közé emeli. A modell a Lexus vadonatúj platformjára épül, amely fokozott menetdinamikai képességeket ígér.

lexus-lc-500h-04

Az emlékezetes LF-LC tanulmányautó (2012) által ihletett LC fordulópontot jelent a Lexus fejlesztési folyamataiban és formai koncepciójában egyaránt, és egy merőben új korszakot nyit a márka életében. A modell kiemelkedő vizuális vonzerejét egyhangúlag elismerte a szakma: a modell két EyesOn formatervezési díjat vihetett haza a NAIAS 2016 kiállításról, mint legjobb sorozatgyártású autó, és mint legjobb belső kialakítás.

A Lexus az LF-FC tanulmányautót is kiállítja a 2016. évi Genfi Autószalonon. Az LF-FC egy olyan jövőbe mutató, új koncepció autó, amely bepillantást enged abba, milyen műszaki és formai irányban kíván haladni a márka. Az eredetileg a 2015-ös Tokiói Autószalonon bemutatott LF-FC hajtásáról egy nagyteljesítményű üzemanyagcellás rendszer gondoskodik. A modell fejlett, érintésmentes kezelőfelülettel, valamint autonóm közlekedési technológiákkal rendelkezik.

lexus-lc-500h-02


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER