Címkék: Toyota | Toyota C-HR | Toyota Hilux | Toyota PROACE VERSO

2016. február 23. kedd, 17:38

 

A Toyota a hamarosan megnyíló Genfi Autószalonon (március 1-13.) leplezi le a C-HR tanulmányon alapuló, régen várt sorozatgyártású szabadidő autót, valamint az új PROACE buszt és Hilux modelleket.

A C-HR a kompakt szabadidőjárművek egyre nagyobb jelentőségű szegmensében biztosít helyet a Toyotának. A lenyűgöző, ötajtós kupé formavilágát a szabadidőjárművekre jellemző, emelt hasmagassággal társító új modell magával ragadó vezetési élményt ígér, modern, magasra húzott üléshelyzettel. A modell drámai hatású formavilága forradalmi újdonságként hat a szegmensben, egyben a Toyota új arculatának első képviselője.

uj-toyota-proace

Az új PROACE VERSO egy tágas, nagyméretű buszlimuzin, amely akár kilenc személyt képes szállítani, és háromféle karosszéria-hosszal rendelhető. A fejlett biztonsági és kényelmi funkciókban bővelkedő modell ideális társa az utazni vágyó, szabadidejüket aktívan töltő családoknak, társaságoknak. Akár csak a C-HR, a PROACE VERSO is egy új piaci szegmenst nyit meg a Toyota előtt.

uj-toyota-hilux

Az új Hilux Genfben ünnepli európai premierjét. A vadonatúj formatervű modell frissen fejlesztett, az eddiginél is robusztusabb létravázra épül, és új, takarékosabb 2.4 D-4D dízelmotort kap: a Hilux strapabíróbb, mint valaha, a Toyota minőségének és megbízhatóságának tökéletes példaképe.

Mindhárom modellről a Toyota standján (4. csarnok) megrendezett sajtótájékoztatón, március elsején 11 óra 45 perckor hull le a lepel.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER