Címkék: Citroen | Citroen SpaceTourer

2016. február 04. csütörtök, 14:39

 

Az új CITROËN SpaceTourer, az általa kínált háromféle karosszériaváltozattal és a különböző belső kialakítási lehetőségekkel új választ ad a nagycsaládok, a baráti társaságok, valamint a vállalati ügyfelek igényeire. A mai trendeket követő, utazásra termett új kisbusz kompromisszumok nélkül egyesíti magában a kényelmet, a praktikus használatot és az esztétikus megjelenést.

Az új platformnak köszönhetően a SpaceTourer dinamikus menettulajdonságokkal és kategóriaelső fogyasztási értékekkel büszkélkedhet. A modell magas szintű biztonságot szolgáló és a mindennapi közlekedést megkönnyítő technológiák alkalmazásával készült. A SpaceTourer világpremierként a Genfi Autószalonon mutatkozik be.

Az egyterűek és a szabadidő-autók gyártása terén úttörőnek számító CITROËN, kiváló szakértelemének köszönhetően az utazóautók specialistája.

A márka a SpaceTourerrel teszi teljessé kínálatát, bebizonyítva ezzel, hogy a kisbuszok szegmensében is képes magasabb szintre lépni. Ez a rendkívül modern jármű megfelelő választ ad a változó világ kihívásaira, ahol az életmód és a dolgok intézésének módja is folyamatosan változik, és ahol egyre gyakoribb, hogy nem csupán a szabadidős programoknál, hanem a mindennapokban is többen utaznak együtt. Ennél az autónál minden lehetőség számításba jöhet!

A sokoldalú, elegáns kivitelű CITROËN SpaceTourer háromféle változatban létezik. Így, a mai családok és a vállalatok igényeinek egyaránt megfelel. Ezen adottságait a CITROËN-től megszokott csipetnyi merészséggel fűszerezi.

spacetourer-1

A SpaceTourer legfőbb jellemzői:

- agresszivitástól mentes, letisztult vonalakkal megrajzolt, tökéletes nyugalmat árasztó design. A SpaceTourer stílusa energikus és megnyugtató is egyben. Magas orr-része jól beláthatóvá teszi az utat, és meghatározza a jármű egyedi karakterét;

- a helykínálatot és a praktikumot szolgáló, az összes használati módhoz igazodó, optimális felépítés. Az EMP2-ből származó moduláris platform nagyobb utasteret, csomagtér-térfogatot és könnyebb vezethetőséget kínál.

A háromféle választható hosszúságban készülő modell – melyek közül az egyik 4,60 m-es, akár 9 személy befogadására is alkalmas változat egyedülálló a piacon – ideális útitárs mind a vidéki, mind a városi közlekedésben. 1,90 m-es magasságával könnyen be tud hajtani a parkolóházakba. A kulcs nélkül nyitható oldalsó tolóajtók, a nyitható hátsó szélvédő és a számtalan rakodóhely, mind a jármű funkcionális kialakítását példázza;

spacetourer-2

- a testi és lelki jó közérzetet szolgáló kényelem, melyet a barátságos belső tér, a megemelt vezetési pozíció, a használattól függően elcsúsztatható és megfordítható ülések, valamint az üvegtető biztosít. A kiváló hangszigetelés és az optimális gördülési kényelem tovább fokozza a jó közérzetet;

- a mindennapi életet megkönnyítő technológiák mint például a head-up display rendszer és a CITROËN Connect Nav által biztosított 3D-s online navigáció, de említhetjük még a biztonságot szolgáló technológiákat is, melyek többek között a következő funkciókat biztosítják: Coffee Break Alert, amely 2 órás folyamatos vezetési idő után szünet tartására figyelmezteti a vezetőt, fáradtságérzékelő rendszer, amely észleli a vezető figyelmének lankadására utaló jeleket, és az ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer (ARC). Számos technológia és szolgáltatás, melyek lehetővé tették, hogy az EuroNCAP protokollja szerint végzett teszten a SpaceTourer megkapja a maximális 5 csillagot;

- a BlueHDi motorcsalád legújabb generációs, akár 180 LE teljesítményű és 400 Nm nyomatékú dízelmotorjai, melyek a szegmensen belül a legjobb üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékeket (BlueHDi 115 S&S: 5,1 l/100 km és 133 g CO2), valamint kedvező fenntartási költségeket biztosítanak.

spacetourer-3


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER