2012. június 28. csütörtök, 09:30

 

A Baja Carpathiára készülődés közben a Sólyom Team az indulás előtti napon tesztelésre vitte a HAWKIA-t. A teszt nem is indult rosszul, Olivér csak úgy repkedett a vassal. Aztán egy ugrató után, a földet érésnél a hátsó differenciálmű egy nagy csattanás kíséretében megadta magát.

solyom-hawkia

Később, a műhelyben derült ki, hogy más probléma is akad. A difi lefogazódott, és magával vitte a féltengelyeket, ráadásul valószínűleg a hátsó híd is sérült belül, amivel nem sokat lehet tenni.

Gyors tanácskozás után az a döntés született, hogy a Sólyom Team nem utazik Lengyelországba, a Baja Carpathiára, mert nincs elég idő a hibák orvosolására.

solyom-team

Sólyom Olivér: „A kapuvári verseny pár szakaszán a hátsó difi hangos volt ugyan, de aztán magától megszűnt a vibráció és a búgás. Nem is tűnt lényegesnek a dolog. Most már tudjuk, hogy mégis csak az volt, és foglalkoznunk kellett volna vele. Amúgy hihetetlenül jól megy a HAWKIA, könnyű terelni, oda teszem, ahova csak akarom. A teszten sikerült megtalálnunk az optimális futómű-beállítást, amit kitörő lelkesedéssel fogadtam. Korai volt az öröm…”




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER