Címkék: kiállítás | Sport & Fun | Toyota

2016. augusztus 17. szerda, 16:30

 

A 2015. évi Tokiói Autószalonon leleplezett Kikai tanulmányautó az egyik sztárja annak a frissen megnyitott „Sport & Fun” kiállításnak, amely a párizsi Champs-Élysées-n működő Le Rendez-Vous Toyota bemutatóteremben várja a látogatókat.

A tavasszal megnyitott „Toyota Creative Design” kiállítás után a Le Rendez-Vous Toyota most átáll „Sport & Fun” üzemmódba, ízelítőt adva a márka versenyautóiból, sorozatgyártású típusaiból és koncepciójárműveiből, amelyek között ott van a Franciaországban most először látható, legendás Kikai tanulmány is.

sport26fun-tme-14

A 2015 októberében, a Tokiói Autószalonon bemutatott Kikai a technológia szépségei előtt hajt fejet, közszemlére bocsátva mindazokat a műszaki tartalmakat, amelyet általában elfednek a karosszéria lemezei.

Európában a 2016-os Genfi Autószalonon leleplezett tanulmány most a Le Rendez-Vous Toyota szalonban lép fel, nagyszerű lehetőséget kínálva arra, hogy leplezetlen pompájukban csodáljuk meg ezeket a látványos, szokatlan részleteket.

sport26fun-tme-16

A Kikai mellett felsorakozó modellek sokszínűsége jól mutatja, mennyire szerves része a Toyota személyiségének a motorsport és a vezetés öröme. Előbbi esetén magától értetődően képviselteti magát a hosszú távú világbajnokságból (WEC) ismerős TS030, amely a TOYOTA GAZOO Racing új színeit öltötte magára; Giniel de Villiers Hilux-a, amely harmadikként ért célba a 2016. évi Dakaron; vagy a Yaris R1A és GT86 CS-R3 raliautók. Emellett a káprázatos FT-1 és FT86 Open tanulmányok közelről is megcsodálhatók.

Szintén megnézhető a kiállításon a nagyméretű vászontetővel szerelt, ciánkék színű AYGO x-wave, valamint két apróság: a CitéLib by Ha:mo néven ismert Grenoble-i autómegosztó rendszerben résztvevő i-ROAD és COMS elektromos járművek.

sport26fun-tme-10111

A Le Rendez-Vous Toyota emellett számos interaktív tevékenységet kínál a látogatóknak, akik érintőképernyőn szabhatják testre az FT-1-et, virtuális festékszóróval festhetik át a GT86-ot, szimulátorban tehetik próbára WEC képességeiket, míg a gyerekek hátulról megvilágított sablontáblán rajzolhatnak Toyota versenyautókat.

A Párizsban, az Avenue des Champs-Élysées 79. szám alatt található Le Rendez-Vous Toyota vasárnaptól-szerdáig reggel 10.30 és 22.00 óra között, csütörtöktől-szombatig 10.30-tól éjfélig tart nyitva. 

sport26fun-tme-17111


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER