Címkék: hibrid hajtáslánc | Toyota | Toyota Auris

2016. május 05. csütörtök, 10:29

 

A Toyota Auris általános vonzerejét meghatározó, alapvető értékek: a teljesítmény, a funkcionalitás és a vezetés élménye még intenzívebben érvényesülnek a 2016. modellévben. Habár a változások nem széles körűek, olyan, valós előrelépést képviselnek, amely kézzel fogható, a mindennapokban megélhető előnyöket jelent a vezető számára.

Továbbfejlesztett Toyota Touch 2 multimédia rendszer

A Toyota Touch 2 multimédia rendszer megkapta azt a legfrissebb, 2016-os tartalmat, amelyet az idei Genfi Autószalonon mutattunk be. A műszerfal közepén elhelyezkedő, 7 colos érintőképernyő módosított menüoldalain keresztül érhetők el a rendszer funkciói, valamint innen vezérelhető az opciós Toyota Touch 2 with Go navigációs rendszer. A My Toyota online ügyfélportál hozzáférése is módosult.

auris-ts-my16

A Toyota Touch 2 with Go rendszer mostantól új konstrukcióban, egyetlen navigációs ajánlatként rendelhető az Aurishoz, hároméves* ingyenes térképfrissítéssel és online szolgáltatásokkal együtt. A fedélzeti kapcsolódási lehetőség egyszerűen kezelhető hozzáférést biztosít azokhoz a valós idejű információs szolgáltatásokhoz, amelyek a beprogramozott útvonalakra vonatkozóan nyújtanak üzemanyagár-, időjárási, parkolási és forgalmi információkat, ezzel egyszerűbbé és hatékonyabbá téve az útvonaltervezést. A rendszer emellett különféle online információs, szórakoztató és közösségi alkalmazások (Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha és Twitter) felhasználását is lehetővé teszi.

Áthangolt hybrid hajtáslánc

Áthangoltuk Európa legkeresettebb hybrid modelljeinek hajtásláncát, így az mostantól még természetesebb vezetési érzetet nyújt, megőrizve kiemelkedően takarékos működését. A Toyota mérnökei úgy módosították a beállításokat, hogy a jármű sebessége közvetlenebb összefüggésben álljon a motorfordulatszám emelkedésével, a gyorsítási érzet szorosabban kövesse a gázadás intenzitását.

Új színválaszték

Az Auris mindig divatos megjelenése érdekében két új árnyalat jelenik meg a karosszériaszínek kínálatában: a Platinum Bronz metálfényezés a leheletnyi bronzbarnával megbolondított szürke szín divatját követi, míg a kék alapszín az árérzékeny vásárlók számára elérhető opciók sorát gyarapítja.
A kizárólag a Toyota Manufacturing UK burnastoni üzemében gyártott, új 2016-os Auris Hatchback és Touring Sports modellek már megvásárolhatók.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER