Címkék: Toyota | Toyota Avensis

2016. május 13. péntek, 09:32

 

A 2016. modellév legfontosabb módosítása, hogy az Avensis megkapta a Toyota érintőképernyős multimédia rendszerének, a Toyota Touch 2-nek a legújabb kiadását. Az Avensis a legmodernebb technológiai megoldásokkal gyarapodott, amint azt az idei Genfi Autószalonon is láthattuk. Átterveztük a nyitóképernyő menüjét, valamint leegyszerűsítettük a My Toyota online ügyfélportál hozzáférést.

 

Szintén egyszerűsítettük a műholdas navigációs opciókat: az ügyfelek mostantól egyetlen csomagot (Toyota Touch 2 with Go) választhatnak, három éven át* ingyenesen frissített térképekkel és online szolgáltatásokkal*. Ez kívánság szerint további két évre meghosszabbítható. A szolgáltatás révén az ügyfelek magabiztosan és pontosan tervezhetik meg minden utazásukat, hiszen olyan alkalmazásokhoz férnek hozzá, amelyek a legfrissebb tájékoztatással szolgálnak a forgalom ritmusával, az időjárással, az üzemanyagárakkal, a szabad parkolási lehetőségekkel, valamint egy sor egyéb hasznos tudnivalóval kapcsolatban. A rendszer emellett különféle online szolgáltatókkal (pl. Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha és Twitter) is összekapcsolható.

avensis

Ezenkívül az Avensis Sedan és AvensisTouring Sports modellek újdonsága a Platinum Bronz fényezés. Továbbá bemutatkozik egy új rajzolatú, 16 colos könnyűfém keréktárcsa is.

A 2015-ben bevezetett, új Toyota Avensis még inkább megerősítette a modell pozícióját, mint erős és vonzó piaci szereplő. Az Európában, európai ügyfelek számára tervezett és épített modell tekintélyes, dinamikus formatervezéssel és kívül-belül lenyűgöző érzékelhető minőséggel rendelkezik, emellett - pontos futóművének és precíz kormányának köszönhetően - élvezetes vezetési élményt kínál.

Az ügyfelek nagyra értékelik a minden hajtáslánc-változatnál, így az új, Euro6-os besorolású 1,6 és 2,0 literes dízelmotoroknál is mérsékelt CO2-kibocsátást. A modellcsalád környezetvédelmi teljesítménye számos európai országban jelentős adókedvezményeket jelent a felhasználók számára, ami még inkább megerősíti a modell pozícióját a flotta- és üzleti piacokon.

Az Avensis elsőként vezette be a Toyota aktív biztonság terén megvalósított fejlesztéseit, amikor a teljes modellkínálatban alapfelszerelésként kínálta a Toyota Safety Sense csomagot.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER