Címkék: Citroen

2019. szeptember 19. csütörtök, 05:43

 

Az idén 100 éves Citroën a „Citroën Générations” című videósorozattal tiszteleg a világ legkülönbözőbb részein élő rajongói előtt.

 

 

 

 

Az áprilisban közzétett első 7 epizód után a Citroën Origins virtuális múzeumban már elérhető a 3 legújabb rész, melyben a stáb New York, New Jersey és Bry-Sur-Marne felé veszi az irányt.

20 éve minden év július 14-én, a híres Bastille Day felvonulás alkalmával legendás autóikban amerikai Citroën-rajongók özönlik el Manhattan utcáit. A centenáriumi évben ez kiváló alkalom arra, hogy a márka lerója tiszteletét odaadó tengerentúli hívei előtt.

 

 

 

 Ez az áprilisban indított „Citroën Générations” videósorozat legújabb részeiben meg is történik. Az első epizód New York-ban játszódik a Bastille Day idején. A másodikban a New Jersey-i Seligmann családhoz látogatunk el. Az apa, Howard volt az, aki annak idején a Citroën-rajongók július 14-i felvonulásait kezdeményezte. A sorozat utolsó részében visszatérünk Franciaországba a Lelièvre családhoz. Családi vállalkozásuk szimbóluma immár 4 generáció óta a Type H…

 Az újabb három történet a „Citroën Générations” első hét epizódjában megkezdett világkörüli út folytatása. A 100. születésnapját ünneplő Citroën a sorozattal rajongói előtt szeretett volna tisztelegni. Ők azok, akik mindennapi életükben, szokásaikban és nemzedékről nemzedékre átörökített szenvedélyükkel a márka történelmét ténylegesen írják.

 A tanúvallomások a Citroën a szó nemes értelmében vett és büszkén vállalt populáris gyökereiről árulkodnak. Megannyi történelmi példa, melyen keresztül minden eddiginél jobban értelmet nyer a márka Inspired by You jelmondata.

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER