Címkék: Citroen | film

2019. december 21. szombat, 06:46

 

Autóstoppos kampányfilmje befejező epizódjával zárja a centenáriumi évet a Citroën.

 

 

 Az új C5 Aircross Hybrid SUV-val záródó reklámfilm erős üzenetet hordoz: „A Citroën 100 éve az autózás demokratizálásán dolgozik. 2020-ban az elektromos autó demokratizálása következik”.

 A 2019-es év a Citroën-centenárium jegyében telt. A merészségéről és kreativitásáról híres márka elmúlt száz évét legendás, népszerű modellek (2CV, Type H, Méhari stb.), valamint Jacques Séguéla emlékezetes reklámkampányai fémjelezték. A Citroën történetének eme fontos szakaszait állítja reflektorfénybe az autóstoppos kampányfilm, melynek első része még 2018-ban, második része 2018 végén (az utóbbi a DS, Sébastien Loeb és Jacques Séguéla stb. szereplésével), harmadik része pedig 2019. februárban (az Ami One Concepttel) látott napvilágot.

 

 

 

2019 végén búcsúzásképp egy negyedik és egyben utolsó epizóddal jelentkezik a Citroën. Újra találkozunk az időutazó stoppos fiatalemberrel, aki utoljára a márka legfrissebb modelljét, az új C5 Aircross Hybrid SUV-ot fedezi fel.
A Magyarországra jövő nyáron érkező modellnek ez lesz az első tévés szereplése. A Citroën első plug-in hibrid autója a márka elektromos offenzívájának kezdetét jelzi, és a reklámfilmnek erős üzenetet kölcsönöz: „A Citroën 100 éve az autózás demokratizálásán dolgozik. 2020-ban az elektromos autó demokratizálása következik”.

 Arnaud Belloninak, a Citroën marketing- és kommunikációs igazgatójának a nyilatkozata:
„A film, mellyel ezt a hihetetlen centenáriumi évet zárjuk, minden eddiginél jobban hangsúlyozza a Citroën bátor és demokratikus karakterét, és egyben azt ígéri, hogy az elektromos autó mindenki számára elérhető lesz. Nekem elhihetik, sok meglepetés vár ránk 2020-ban.”

A 30 másodperces reklámfilm december 20-tól először a Citroën közösségi oldalain lesz látható, ezzel is megköszönve a 18 millió rajongót számláló online közösségnek a centenáriumi eseményekben való aktív közreműködését. A kísérő zene továbbra is marad a töretlen sikernek örvendő ‘Take the long way home’, melyet Roger Hodgson, a Supertramp társalapítójának előadásában élvezhetünk.

A film a Youtube-on már most megtekinthető: 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER