Címkék: BMW | elektromos autók | Wallis

2014. november 06. csütörtök, 16:19

 

November 1-jétől kezdődően a magyarországi ügyfelek számára is elérhetővé váltak a BMW i modellek, amelyeket az érdeklődök Magyarországon elsőként a Wallis Motor Duna budapesti márkakereskedésében tudnak megtekinteni, kipróbálni, valamint megrendelni.

A BMW i modellek forgalmazása, csak és kizárólag az erre a célra kialakított BMW márkakereskedésekben lehetséges, ezért az elmúlt hónapokban a Könyves Kálmán körúti szalon jelentős átalakításon esett át. A megújult kereskedésben egy 100 m2-es területen dedikáltan a BMW i modellekkel foglalkoznak a munkatársak, köztük egy, az érdeklődőknek részletes termékinformációt átadó ún. „Product Genius” szolgálja ki az igényeket.„Nagyon nagy örömöt jelent számunkra, hogy az elmúlt időszakban mutatott magyarországi értékesítés növekedésnek, valamint a piacban rejlő potenciálnak köszönhetően a BMW Group úgy ítélte meg, hogy Magyarországon is megindulhat ezeknek a jövőbemutató modelleknek a forgalmazása, valamint az is elismerés a hazai szervezetnek, hogy a Közép-kelet európai régióban az elsők között lehetünk, akik ezt a forgalmazási jogot megkapták. Bízunk benne, hogy az elkövetkező években egyre több BMW i modellt láthatunk majd Magyarország útjain közlekedni. A Wallis Motor Duna BMW i bemutatóterme maximálisan követi a nemzetközi sztenderdeket, a szalonrész kialakítása, stílusa, hangulata mind magukban hordozzák a BMW Group számára kiemelten fontos hosszú távú fenntarthatóság üzenetét. ” – mondta el Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója a hivatalos nyitóceremónia alkalmával.

A BMW i almárka kisebb, mindennapi közlekedésre kialakított városi prémium autója, a BMW i3 alapáron 11.830.000 forinttól érhető el. Az i3 kétféle verzióban választható, amelyből a teljesen elektromos kiadás 130-160 kilométer hatótávra képes a használat intenzitásának függvényében, míg a hatótáv-növelő megoldással (Range Extender) bővített verzió már összességében 300 kilométer megtételére alkalmas. A márka hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtású sportautója, az i8 alapáron 40.775.000 forinttól érhető el a hazai vásárlók számára.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER