Címkék: BMW | együttműködés | luxus | szálloda

2014. december 05. péntek, 15:41

 

A világ legpatinásabb szállodáit csokorba gyűjtő Relais & Châteaux megalapításának 60. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen a BMW és az egyedülálló szállodalánc-szolgáltató hivatalosan is bejelentette együttműködését a párizsi Opéra Garnier operaházban.

A BMW és a több mint 60 országra kiterjedő, 520 előkelő hotelt és gourmet éttermet felölelő Relais & Châteaux közti globális partneri viszony vitathatatlan célja, hogy megismételhetetlen, mindent elsöprő élményekkel gazdagítsa a szállodalánc ügyfeleit.



Az együttműködés kínálta újszerű, felejthetetlen utazások és kivételes események remény szerint kellemes meglepetésben részesítik és feltöltik majd a Relais & Châteaux azon ügyfeleit, akiknek mindennél fontosabb az exkluzivitás, az egyéniségben rejlő kiteljesedés és az időtlen elegancia kombinációja. A két világvállalat számos közös, egyedülálló program megvalósítását tervezi a jövőben, úgy mint gourmet fesztiválok és valódi ínyenceknek szóló, sajátos gasztronómiai utazások.

A Relais & Châteaux exkluzív ügyfél-szolgáltatásainak egyik páratlan opciója a varázslatos tájakon keresztülvezető „Routes du Bonheur” (a boldogság útjai) elnevezésű kirándulás a világ minden pontján. A különleges utazás ötletét 1954-ben közösen dolgozta ki a Relais & Châteaux szállodalánc-szolgáltató nyolc alapító tagja. Az első „Route du Bonheur” a franciaországi 7-es országúton, Párizstól egészen a Côte d’Azur-ig kalauzolta vendégeit, Roanne és Lyon városok érintésével, eközben számos útba eső, különleges szálló-birtokon megpihenve.



A Relais & Châteaux november 18-i ünnepségén az első BMW Routes du Bonheur Trophy elismerés hivatalos bemutatásával állítottak méltó emléket az első legendás „Route du Bonheur” kalandnak.

A különleges trófea életre hívását ünnepélyes keretek között, közösen jelentette be Nicolas Peter, a BMW Group európai értékesítési régiójának vezetője és Philippe Gombert, a Relais & Châteaux elnöke. „Mi lehet annál jobb, mint egy BMW M6 Cabrio modellt vezetve végigautózni a legendás 7-es országúton, amelynek végén egy varázslatos Relais & Châteaux szállás vár, egy párját ritkítóan pazar gourmet étteremmel? Nekem ez az életművészet hamisítatlan kiteljesedése. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a Relais & Châteaux nemzetközi partnere lehetünk és külön öröm, hogy én adhatom át a legendás, eredeti „Route du Bonheur” utazás, valamint az útvonal mentén található szállók vendégszerető tulajdonosai előtt tisztelgő BMW trófeát” – jegyezte meg az elismerés átadása kapcsán Nicolas Peter.



A trófeát Michel Troisgros, a „Route du Bonheur” nagykövete, egyúttal a Maison Troisgros szálloda tulajdonosa és főszakácsa vette át.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER