Címkék: 2015 | BMW | X6

2014. június 07. szombat, 08:36

 

Még erőteljesebb megjelenéssel és kiemelkedő teljesítménnyel felvértezve tovább erősíti pozícióját az új BMW X6 – az exkluzív vezetési élmény vezető képviselője. A világszerte közel 250 ezer példányban gazdára talált Sports Activity Coupé új, második generációja különleges helyet foglal el a BMW X típusai között ellenállhatatlan vonzerejének, mámorító teljesítményének és innovatív luxusának köszönhetően.

 

 Az új BMW X6 extrovertált formavilága a BMW X típusainak robusztusságát és variálhatóságát a márka kupéira jellemző sportos eleganciával elegyíti. A típus utastere a nagyvonalú térkínálatot ötvözi a modellspecifikus sportos részletekkel és a fényűző hangulattal. A vonzó dizájn- és felszereltségi csomagokkal tovább fokozható az új BMW X6 exkluzív stílusa. A Design Pure Extravagance felszereltségi csomag feltűnő, kiváló minőségű kiegészítőkkel ruházza fel mind az utasteret, mind a külsőt. Az M Sport csomag gondosan összeválogatott felszerelései a jármű dinamikus karakterét erősítik, első pillantásra láthatóvá téve azt. Már a piaci bevezetés kezdetétől elérhetőek a BMW Individual modellspecifikus ajánlatai.Az új BMW X6 mindezeken felül a típushoz illően exkluzív alapfelszereltséggel érkezik, amely messze meghaladja elődjét: a bi-xenon fényszórók, a 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák, az automatikus működtetésű csomagtérajtó és a nyolcfokozatú Steptronic sport sebességváltó a kormányon elhelyezett sebességváltó-kapcsolókarokkal mind a szériafelszereltség része, akárcsak a bőrkárpitozás, a kétzónás légkondicionáló, az önműködően sötétedő visszapillantó tükör és a Driving Assistant biztonsági csomag a BMW ConnectedDrive kínálatából. Az újdonság praktikus oldalát a 40:20:40 arányban osztottan dönthető hátsó üléstámlák erősítik, amelyekkel a csomagtér mérete 580 literről akár 1525 literre (ezzel elődjét 75 literrel múlja felül) bővíthető.Teljesítmény: érezhetően nagyobb dinamika, akár 22 százalékkal kisebb üzemanyag-fogyasztás, intelligens állandó összkerékhajtás
Az új BMW X6 2014. decemberi piaci debütálásakor elérhető motorkínálata (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,0 – 9,7 l/100 km; szén-dioxid-kibocsátás: 157 – 225 g/km) a BMW X6 xDrive50i modellek legújabb generációs, 330 kW / 450 LE teljesítményű V8-as benzinmotorjából, a BMW X6 xDrive30d kivitelek 190 kW / 258 LE teljesítményű soros, hathengeres dízelmotorjából, valamint egy másik, három turbófeltöltővel felszerelt „sorhatosból”, a BMW X6 M50d változatok 280 kW / 381 LE teljesítményű erőforrásából áll majd. A BMW TwinPower Turbo technika, a szériafelszereltség részét képező nyolcfokozatú Steptronic sport sebességváltó, az átfogó BMW EfficientDynamics műszaki megoldások, a tömegcsökkentés és fejlett aerodinamika gondoskodnak arról, hogy a BMW X6 feltűnően megnövelt teljesítménye mellett üzemanyag-fogyasztása akár 22 százalékkal csökkenjen. A modellkínálat 2015 tavaszán a BMW X6 xDrive35i (225 kW / 306 LE) és a BMW X6 xDrive40d (230 kW / 313 LE) változatokkal bővül.Az alapfelszereltség részét képező – állandóan aktív – BMW xDrive intelligens összkerékhajtás a menethelyzettől függően optimalizálja a tapadást, az iránytartást és dinamikus kanyarvételi tulajdonságokat biztosít. A dinamizmus fokozása érdekében opcionálisan az xDrive összekapcsolható az adaptív futómű-csomagokkal, így a Dinamikus teljesítmény-szabályzás (Dynamic Performance Control) rendszerével is.Futómű-csomagok a sportosság vagy kényelem érdekében
A Dinamikus teljesítmény-szabályzás (Dynamic Performance Control) rendszere a karosszériadőlést aktívan kompenzáló Dynamic Drive rendszerrel együtt a Dynamic adaptív futómű-csomag részeként elérhető a jármű sportos jellemzőinek további fokozására. A kényelem növelését szolgálja az opcionális légrugózás a hátsó tengelyen, illetve a Dinamikus csillapítás-szabályzás (Dynamic Damper Control), e két rendszer a Comfort adaptív futómű-csomag vagy a speciális, sportos hangolású Adaptív M futómű (szériafelszereltség a BMW X6 M50d kiviteleken és az M Sportcsomag részeként a többi modell esetében) extrák részeként is megrendelhető. A Professional adaptív futómű-csomag a Comfort és a Dynamic rendszereit, tulajdonságait egyesíti.

Innovatív opciók és BMW ConnectedDrive szolgáltatások
Adaptív LED-technikájú fényszórók, Komfort bejutás (a csomagtérajtó érintés nélküli nyitásával) és egyéb meggyőző opciók emelik ki az új BMW X6 innovatív karakterét. A vezetési élmény és a hosszú távú utazások során nyújtott kényelem egyaránt tovább növelhető az olyan extrákkal, mint az érintésérzékeny felületű Touch Controller kezelőszervvel vezérelhető Professional navigációs rendszer, a Bang & Olufsen high-end hangsugárzórendszer és az új Professional szórakoztató egység a hátsó üléseknél.
A BMW ConnectedDrive opciók széles palettája különleges vezetőtámogató rendszereket és mobilitási szolgáltatásokat kínál. Az extrafelszerelések listáján megtalálható a BMW Szélvédő-kijelző (Head-Up Display), a Torlódás Asszisztenst (Traffic Jam Assistant) is tartalmazó Driving Assistant Plus, a BMW Parkolóasszisztens (Parking Assistant), a Surround View és a BMW Night Vision Dynamic Light Spot funkcióval, a Sebességhatár-kijelzés (Speed Limit Info), valamint az összes BMW ConnectedDrive szolgáltatás és a teljes online szórakoztató-kínálat. Az Intelligens Segélyhívó (Intelligent Emergency Call) az új BMW X6 alapfelszereltségének része.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER