Címkék: árak | árlista | BMW | BMW i3 | BMW i8

2014. október 07. kedd, 15:58

 

A BMW i modellek forgalmazása november 1-jétől veszi kezdetét Magyarországon, a mai naptól pedig a BMW i3 és BMW i8 kiskereskedelmi árai is hivatalossá váltak. A karbonszálas műanyag karosszériás, környezetkímélő nagyvárosi járművek magyarországi értékesítését a budapesti Wallis Motor Duna BMW márkakereskedés kezdi meg megújult szalonjában.

A BMW mindennapos közlekedésre tervezett városi prémium kisautója, az i3 kétféle verzióban érhető el: a teljesen elektromos, egy feltöltéssel akár 130-160 km hatótávra képes BMW i3 alapára 11.830.000 forint. A hatótáv-növelő megoldással (Range Extender) ellátott verzió egy 34 lóerő teljesítményű, kéthengeres benzinmotor segítségével menet közben mindvégig állandó szinten tartja az akkumulátor töltöttségi állapotát, így a hatótáv összességében akár a 300 kilométert is elérheti. E típus alapára 13.470.000 forint.

BMW i3 alapfelszereltség letöltés

BMW i3 kiegészítő felszereltségek és árak letöltés

BMW i3 tesztA BMW i almárka második modellje a hálózatról tölthető (plug-in) BMW i8.  A 2+2 üléses sportautó a vezetés egy teljesen új élményét nyújtja: miközben összesen 362 lóerős maximális teljesítményével álló helyzetből 4,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre, átlagfogyasztása csupán 2,1 l/100 km, károsanyag-kibocsátása pedig mindössze 49 g/km.  A hibridhajtású sportautó alapára 40.775.000 forint.
BMW i8 alapfelszereltségek letöltés

BMW i8 felszereltségek és árak letöltés

„A BMW i3 a jövő egyéni közlekedésének szimbóluma: zéró környezetszennyezés, prémium minőség, elérhető áron, mindez itt a mában. Bízunk benne, hogy a kormányzat korábban bejelentett elektromos autózást támogató tervei megvalósulnak, könnyebbé téve az előremutató technológia, valamint a hosszútávon fenntartható mobilitás elterjedését Magyarországon”– nyilatkozta Baudouin Denis, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER