Címkék: BMW | megbízhatóság | teszt

2014. november 19. szerda, 17:35

 

A legmegbízhatóbb autógyártónak járó „GTÜ Quality Trophy 2014” minőségdíjjal tüntette ki a BMW-t a járművek átfogó műszaki vizsgálatát végző, németországi Gesellschaft für Technische Überwachung szervezet és az Auto Zeitung autós szakmagazin. Az elismerés alapja mintegy ötmillió átvizsgált jármű.

A BMW a legkevesebb hibával rendelkező és a legmagasabb szintű megbízhatóságot kínáló autómárka a piacon. Mindez a járművek időszakos, átfogó műszaki vizsgálatát végző, németországi Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) nevű szervezet elemzésének eredménye, amely során mintegy ötmillió gépkocsit vizsgáltak át tüzetesen. A teljesítmény elismeréseként a stuttgarti székhelyű szervezet a „GTÜ Quality Trophy 2014” minőségdíjjal tüntette ki a BMW-t.Objektív adatok
A minőségdíjat kizárólag a járművek átfogó vizsgálata során szerzett objektív adatok elemzése alapján ítélik oda. A GTÜ az egy és három, valamint a négy és öt év közti autók műszaki állapotát vizsgálja meg részletes gondossággal, majd kiértékeli az adatokat. A BMW 1-es sorozat és a BMW 5-ös sorozat egyaránt különösen lenyűgöző eredményt ért el e téren, míg a Sportautó / Kabrió kategóriában a BMW Z4 végzett a rangsor élén, megszerezve az első általános inspekció legjobb minősítését. Az ötmillió jármű átvizsgálásával megszületett eredmények mindegyike megtalálható lesz a GTÜ évente megjelenő használtautó-útmutatójában, illetve az Auto Zeitung szakmagazin hasábjain.

A díjátadó ünnepségen a GTÜ ügyvezető igazgatója, Rainer de Biasi dicsérő szavakkal illette a járművek kiváló műszaki minőségét és a márka által nyújtott szolgáltatásokat. Az elismerést a BMW nevében Dr. Herbert Diess, a BMW AG igazgatótanácsának fejlesztésért felelős tagja vette át.A „GTÜ Quality Trophy” minőségdíjat a GTÜ és az Auto Zeitung közösen alapította, hogy elismerjék vele a járművek kiemelkedő minőségét és megbízhatóságát. A maga nemében az egyik legfontosabb, 27. Auto Trophy díjátadó gálát, a Hamburg Cruise Center-ben tartották.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER