2011. október 10. hétfő, 09:28

 

A szeptemberi Frankfurti Autószalonon bemutatott új 1-es BMW egy manapság divatos megoldással, ún. pop-up kitelepüléssel járja be Európát. Az ideiglenes, egy hétvégére megnyitó boltokhoz hasonló rendezvénysorozat következő állomása a budapesti Millenáris volt, ahol október 6-tól három napig állították ki a BMW legkisebb modelljeit.

 

1-es-bmw-millenaris

A második generációs 1-es BMW továbbra is kategóriája legtakarékosabb és legdinamikusabb járművei közé tartozik, hála a BMW EfficientDynamics koncepció műszaki megoldásainak. A modellben az alapfelszereltség részét képezi többek között az automatikus start-stop funkció és a fékenergia visszanyerés. Az 1-es BMW-ben mutatkozik be az ECO PRO üzemmód, amely a hajtásrendszert, a légkondicionálót és az elektromos rendszereket egyszerre szabályozva segíti elő a takarékos vezetést és mérsékli a kocsi károsanyag-kibocsátását.
BMW-1-es-millenaris
Az új modell szinte minden paraméterében növekedett elődjéhez képest, hosszabb és szélesebb lett változatlan magassága mellett, ami jóval spotosabb megjelenést kölcsönöz számára. A külső mellett a belső tér kialakításában is megmutatkozik ez a növekedés, mivel az új modell nagyobb lábteret és 30 literrel nagyobb térfogatú csomagtartót kínál.

A BMW idén mutatta be „Lines” elnevezésű új felszereltség-csomagjait, amelyek további lehetőségekkel szolgálnak a testreszabhatóság terén. Az eltérő karakter mentén összeállított külső és belső felszereléseivel a sportos BMW Sport Line és a nagyvárosi életformához igazodó BMW Urban Line így több célcsoport igényeinek is megfelel.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER