2011. július 04. hétfő, 12:18

 

A BMW Vision EfficientDynamics koncept sportkocsi szerepet kapott Tom Cruise következő filmjében, a Mission: Impossible negyedik részében.

BMW-Vision-EfficientDynamics

A hibrid technológiájának köszönhetően kiemelkedően takarékos, egyúttal futurisztikus kinézetű jármű több elismerésben is részesült már formatervének és innovatív megoldásainak köszönhetően. A tanulmányautó alapjaira épülő BMW i8 pedig pár éven belül sorozatgyártásba kerül.

Ian Robertson, a BMW értékesítésért és marketingért felelős vezetője nagyon örül, hogy ismét egy leendő hollywood-i kasszasiker készítésébe vonták be a márkát. „A BMW csoport úttörő a fenntartható mobilitást szolgáló technológiák fejlesztésében, aminek kiváló példája a filmben is látható modell. Az autó futurisztikus megjelenésével és hatalmas üvegfelületeivel, valamint kiemelkedő hatékonyságával izgalmas alternatívát mutat a jövő vezetői számára. A BMW ConnectedDrive technológiával is felszerelt autó tökéletes társ a Tom Cruise által megformált Ethan Hunt számára” – nyilatkozta Robertson.
A BMW csoport több mint 75 éve szállít járműveket kiemelkedő filmes és TV-s produkciókhoz.

mission-impossible-4

A Brad Bird által rendezett Mission: Impossible – Fantom protokoll című filmet Magyarországon december 15-én mutatják be.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER