2012. július 19. csütörtök, 16:42

 

Márciusi látogatása után ismét Budapesten forgat a világhírű színész, Antonio Banderas. A spanyol művész magyarországi munkáját a BMW Magyarország egy BMW 7-es luxuslimuzin használatával támogatja. (X Hirdetés)


antonio-banderas


Banderas mellett egy másik világsztár, Jeremy Irons is visszatér Magyarországra: az angol színész a BMW motorkerékpárok nagy kedvelőjeként ismét, már harmadszorra egy BMW R 1200 GS típusú motorral közlekedik hazánkban.

jeremy-irons


Korábban a világhírű tenor, Placido Domingo, az amerikai szoprán énekesnő, Renée Fleming, a Bécsi Állami Operaház volt igazgatója, Ioan Holender, Christoph Eschenbach német karmester és a perui tenorénekes, Juan Diego Florez is BMW 7-es limuzint vagy 5-ös Gran Turismót használtak budapesti látogatásuk alkalmával.

A BMW csoport és magyarországi leányvállalata számára az elmúlt évek folyamán itthon is több rendezvényt támogatott, köztük a BMW Német JazzFestet vagy a BMW Art Car kiállítást a Művészetek Palotájában. A bajor autómárka világszerte összesen kilenc operaházzal épített ki együttműködést, emellett a díjnyertes, ingyenes városi előadásokat tartó müncheni Oper für Allét és a London Symphony Orchestrát is hosszú távon támogatják.
A komolyzene csak egy a BMW által felkarolt művészeti ágak közül: a müncheni BMW Welt jazzkoncertek gyakori otthona és a márka további jazz- illetve egyéb zenei fesztiválok támogatójaként is jelen van. A zene mellett a Berlinale fő támogatójaként a filmművészet, a BMW Art Car program keretében a képzőművészet, illetve színházi produkciók, a kortárs építészet és a designművészet is a BMW támogatását élvezi.




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER