2012. január 05. csütörtök, 19:19

 

Árcsökkenéssel kezdi a 2012-es évet a BMW Magyarország. A január 1-jével megváltozott regisztrációs adó mérséklődését a cég teljes mértékben átengedi az ügyfeleknek, így a BMW és MINI személyautók a tavalyinál kedvezőbb áron vásárolhatók meg.

bmw-740d-xdrive

Az új 1-es sorozat belépőmodellje, a BMW 116i például több mint háromszázezer forinttal, az üzleti limuzin BMW 520d pedig csaknem félmillió forinttal lett olcsóbb.
A MINI modellek esetében az árváltozás ennél is jelentősebb: januártól a MINI One alapára már kevesebb, mint 4 millió forint, míg a négykerékhajtással is rendelhető MINI Countryman akár 5 millió forint alatt is megvásárolható a márkakereskedésekben. Sőt, 2012-től a Magyarországon értékesített MINI modellekhez automatikusan jár a MINI Service Inclusive szolgáltatás is, ami révén öt évig vagy 50.000 kilométerig az autók rendeltetésszerű használatból fakadó szervizköltség nem a tulajdonost terheli.

Az árcsökkenésen túl egy akciót is kínál az év elejétől bizonyos BMW modellekre a magyarországi leányvállalat: a cég felár nélkül adja az xDrive intelligens összkerékhajtást azon modelljeihez, amelyek jelenleg két- illetve négykerékhajtással is elérhetők, így a teljes 5-ös és 7-es sorozathoz, a 3-as sorozat Coupé, Cabrio és Touring modelljeihez, valamint az X1-es szabadidő terepjáróhoz. Így, összehasonlítva például a BMW 330d xDrive Touring tavalyi árát a négykerékhajtással rendelt 3-as Touring idei árával, az árelőny több, mint 1,8 millió Ft.

uj-3-as-bmw-limuzin

Ami az új modelleket illeti, a BMW Magyarország 2012 elején a magyar piacra is bevezeti az új BMW 3-as sorozatot és az 5-ös sorozat ActiveHybrid változatát, valamint a MINI Roadstert, az év későbbi szakaszában pedig további új modellek mellett a BMW 6-os Gran Coupé is elérhetővé válik.

bmw-6-os-gran-coupe

A BMW és MINI márkák importőre kiváló évet zárt 2011-ben: tavaly összesen majdnem 1500 személyautót értékesítettek, az újautók esetében a 2010-hez viszonyított növekedés 35%. Szintén nőtt a magyar beszállítói volumen a bajor konszernnél: bár a 2011-es eredmények csak későbbre várhatók, valószínűsíthető, hogy az éves beszállítói érték Magyarországról meghaladta az egymilliárd eurót.

2011-2012 árösszehasonlítás
bmw-mini-arak-2012


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER