2012. szeptember 11. kedd, 11:04

 

A Toyota európai C szegmensbeli portfoliójának teljes körű megújulását képviseli az a három újdonság – az új Auris Hybrid, az új Auris Hybrid Touring Sports és az új Verso – melyek a 2012. évi Párizsi Autószalonon tartják világpremierüket. Szintén Párizsban mutatkozik be az új Yaris Trend, valamint a GT86-hoz tervezett TRD Performance Line tartozékcsalád.


Új Auris
A Toyota európai termékoffenzívájának meghatározó elemeként az új Auris kiválóan demonstrálja a Toyota azon szándékát, hogy minden eddiginél vonzóbb, menetdinamikai szempontból magával ragadóbb autókat fejlesszen ki.
Az új Auris merészebb, magabiztosabb formatervet, jobb minőségű belteret és továbbfejlesztett menetdinamikát kínál, hajtáslánc-választékában pedig további fogyasztáscsökkentő megoldásokkal találkozhatunk, beleértve a piacvezető Full Hybrid technológiát.

toyota-auris-hybrid

A Toyota feltett szándéka, hogy a lehető legszélesebb vásárlói rétegek számára tegye elérhetővé élvonalbeli technológiáit, ezért az új Auris Hybrid már a modellcsalád bevezetésétől megrendelhető lesz. A várakozások szerint a Full Hybrid kivitel az európai összeladások mintegy harmadát teszi majd ki.
A könnyebb, áramvonalasabb Aurisban az átdolgozott full hybrid hajtáslánc a kategória legjobb hatékonyságával büszkélkedhet: egységenkénti CO2-kibocsátásra vetített fajlagos teljesítménye meghaladja az 1,5 lóerőt.

Új Auris Touring Sports
Az új Toyota Auris Touring Sports a népszerű wagon karosszériaváltozattal gazdagítja a modell kínálatát. A kombik jelenleg a C szegmens európai eladásainak 25 százalékát teszik ki, az új Touring Sports az Auris modellcsalád látványos, új tagja, ráadásul az első olyan kombi modell a kategóriájában, amely nem csupán benzines és dízelüzemű kivitelben, hanem Full Hybrid hajtással is megvásárolható lesz. A sokoldalúságot és a dinamikus formatervet – az intelligens belsőtér-kialakításnak köszönhetően – tágas csomagtartóval és rakodókapacitással társító, új Auris Hybrid Touring Sports a Toyota méltán elismert Full Hybrid technológiájának merőben újszerű felhasználási területét, a technológia további változatosságát képviseli.

toyota-c

Új Verso
A Toyota C szegmensbeli termékoffenzívájának egyik pilléreként az új Verso a márka európai formatervezési és műszaki fejlesztési képességeinek mintapéldánya. Az új Verso a Toyota új formanyelvét alkalmazza, egyértelmű családi hovatartozása mellett továbbfejlesztett belső teret, átdolgozott 2.0 D-4D motort (nagyobb teljesítmény, kedvezőbb CO2-kibocsátás), fokozott menetdinamikát, továbbá mérsékelt zaj- és rezgésszintet kínál.

Yaris Trend
Az új Yaris Trend egyedi külső stíluselemei és modell-specifikus beltéri részletei, felületei és színei a fiatal, városi, dizájn-centrikus vásárlókat szólítja meg.

TRD Performance Line tartozékok a GT86 modellhez
A Toyota most vezeti be Európa-szerte a TRD (Toyota Racing Fejlesztés) által kifejezetten a GT86-hoz tervezett aerodinamikai kiegészítők és teljesítmény-növelő tartozékok választékát. A kiállításon egy TRD Performance Line kiegészítőkkel felszerelt GT86 mutatja be a külső, belső és mechanikus tartozékokból álló, széles választékot. A TRD komponenseket nem csomagban árusítják, azokat egyenként lehet majd megvásárolni.

GT86 versenyszimulátor
A GT86 versenyszimulátor egy Toyota GT86 és egy fejlett számítógépes szimulációs rendszer ötvözete, amelyet úgy terveztek meg, hogy pont úgy viselkedjen, mint a valódi autó a versenypályán. A vezető a GT86 eredeti alkatrészei segítségével kormányozhat, válthat sebességet, gyorsíthat és lassíthat. A szimulátor egy ultramodern mozgatórendszer segítségével reagál a vezető utasításaira és így biztosít utolérhetetlenül valósághű versenyélményt. A szélvédő egy Full HD monitor, a versenyzajt pedig Lucas Arts THX Surround audiorendszer biztosítja.

Kiállított járművek a 2012. Párizsi Autószalon
Új Toyota Auris
Új Toyota Auris Touring Sports
Új Toyota Verso
Új Yaris Trend
Toyota GT86 TRD kiegészítőkkel
TOYOTA Racing TS030 HYBRID
TOYOTA FCV-R ( üzemanyagcellás jármű) 
Toyota Prius Plug-in Hybrid
Toyota Yaris Hybrid
Toyota GT86 versenyszimulátor


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER